Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Jokilaakson astangajoogakoulu, Harjavalta


Jokilaakson astangajoogakoulu, Sastamala, Kokemäki, Harjavalta, Huittinen

Jokilaakson astangajoogakoulu tarjoaa astangajoogatunteja Sastamalassa, Kokemäellä, Harjavallassa ja Huittisissa. Yrityksen takana on astangajoogaohjaaja Niina Valtanen. Hän on opiskellut astangajoogaa isänsä Sri K Pattabhi Joisin kanssa. Niina on ohjannut astangajoogaa päätoimisesti vuodesta 2004 asti. Koulu kuuluu Euroopan Astangajooga Akatemiaan ja on myös Ashtanga Vinyasa Yoga Greece jäsen.

Astangajoogakoulu toimii läheisessä yhteistyössä Manju Pattabhi Joisin kanssa. Niina jatkaa opintojaan Manjun ohjauksessa useita kertoja vuodessa, koska tämän muinaisen joogamuodon välittäminen oppilaille mahdollisimman oikeassa ja alkuperäisessä muodossa on hänelle tärkeää. Hän myös avustaa Manjun opettajakoulutuksissa Suomessa. Lisäksi Niina on avustanut Manjua hänen opettajakoulutuksissaan ja workshopeissaan myös ulkomailla.

 

Astangajooga

Astangajooga on liikunnallinen joogamuoto, jonka keskeisimpiä tavoitteita on kehittää keskittymiskykyä, läsnäloa ja aistihuomiota. Astangajooga tasapainottaa myös kehoa ja mieltä sekä puhdistaa kehoa poistamalla kuona-aineita. Se lisää voimaa ja notkeutta. Astangassa on haastaviakin liikkeitä, mutta kuka tahansa voi aloittaa astangan harjoittelemisen ja edetä helpoista liikkeistä haastavampiin!

Jokilaakson astangajoogakoulussa saat kattavan perehdytyksen aloittaessasi joogan harjoittelemisen sekä neuvoja jatkaessasi harjoittelua. Lähde mukaan kokeilemaan!

 

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot

Sertifioitu astangajoogaohjaaja Niina Valtanen

jooganiina@hotmail.com

Puh. 040 4163437

Facebook

 

Toimipisteet

RaikaSport, Skaffarinkatu 7, 32800 Kokemäki

Länsipirtti, Porintie 824, 32700 Huittinen

Kunto-Liikis Oy, Killankatu 4, 29200 Harjavalta

Ketotie 1, 32730 Sastamala

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut