Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Kahvila-konditoria Postelli


Kahvila-Konditoria Postelli

Kahvila-Konditoria Postelli sijaitsee Kankaanpäässä vanhassa postitalossa. Postelli pystyy paljoon, sillä paikan päällä voit nauttia itse tehdyistä leipomuksista, syödä lounasta ja järjestää kokouksia tai juhlia. 

 

Leipomo

Postellin leipomukset on leivottu täysin itse kondiittori Elina Kivikosken ja hänen apulaisensa Juulian käsin. Leipomossa valmistetaan pikkuleipiä, suolaisia ja makeita piirakoita, upeita fantasiakakkuja ja perinteisiä kermakakkuja. Voit ostaa leipomuksia paikan päällä nautittavaksi tai vaikkapa tilata leipomuksia juhliasi varten. Leipomossa on yli 300 pikkuleipämuottia, joten löydät taatusti omaan makuusi sopivan muotin! Tutustu herkkugalleriaan täältä.

 

Lounas

Kahvila-Konditoria Postellin lounas on monipuolinen ja raikas vaihtoehto. Lounaaseen sisältyy salaattia, munakasta, täytettyä patonkia, pitsoja, piirakkaa ja vaikka mitä muuta. Voit rakentaa eri vaihtoehdoista kokonaisuuksia joko salaatilla tai ilman, kylmänä tai lämpimänä. 

 

Kokous- ja juhlatilat

Kahvila-Konditoria Postelli on vuokrattavissa kokous- ja juhlakäyttöön. Tila on sopiva noin 40 hengen juhliin. Juhlatilaisuuteen tulee myös seisova pöytä, joten sinun ei tarvitse huolehtia ruoan tekemisestä. Postellin henkilökunnan kanssa voit keskustella sinulle sopivista tarjottavista.

 

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot

Keskuskatu 51, 38700 Kankaanpää

Puh. 045 112 0211

elina.kivikosk@kahvilapostelli.fi

Facebook

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut