Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Kahvila-Ravintola Torni


Kahvila-Ravintola Torni

Kahvila-Ravintola Torni on Rauman vesitornissa sijaitseva ravintola. Upealla näköalalla varusteltu ravintola sijaitsee aivan vesitornin huipulla, josta aukeaa näkymä koko Rauman ylle aina Olkiluodon ydinvoimalaan asti. Koko tornin ympäröivä terassi on omiaan tuomaan upean tunnelman esimerkiksi lounastaukoon.

Voit myös poiketa kahville ja kakkupalalle kahvilaamme. Ravintolassa on A-oikeudet.

Menu

Kahvila-Ravintola Torni tarjoaa arkisin maittavan lounaan, josta jokainen voi valita itselleen sopivan annoksen. Tarjolla on perinteisiä kotiruokia jokaiseen makuun. Viikonloppuisin voit nauttia maittavan noutopöydän antimista. Tarjoamme useita eri vaihtoehtoja laktoosittomana ja gluteenittomana. Voit myös valita listalta itsellesi sopivan aterian pihveistä burgereihin. Aterian kruunaa lämmin juoma sekä jälkiruoka.

Pitopalvelu

Meiltä myös pitopalvelut omissa tiloissamme tai asiakkaan valitsemassa tilassa. Suunnittelemme juhlat ja muut tilasuudet asiakkaan toiveita kuunnellen ja yhdessä heidän kanssaan. Menukokonaisuuteen kuuluu noutopöydän liinoitus sekä tarvittaessa kuljetus juhlapaikalle. Tarjoamme myös henkilökunnan käyttöönne juhlien ruokien tarjoiluun.

Seuraa Kahvila-Ravintola Tornia myös Facebookissa!

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Kahvila-Ravintola Torni
Vesitornintie 2
26100 Rauma
02 8220 550 / 050 3388069
posti@rosmariini.fi
Avoinna joka päivä klo 10-16

Soita: 02 8220 550

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut