Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Kankaanpään Keskusapteekki


Kankaanpään Keskusapteekki

Kankaanpään Keskusapteekki Kankaanpään Citymarketin yhteydessä sijaitseva apteekki, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman lääkkeitä ja vapaan kaupan tuotteita kotiin ja yrityksille. Kankaanpään Keskusapteekin asiantunteva henkilökunta neuvoo sinua löytämään juuri oikeat tuotteet omiin tarpeisiisi. Apteekkiin on helppo pääsy myös liikuntarajoitteisille sekä tilavat ja valoisat tilat kulkea. 

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi saadaksesi tuntuvia, rahanarvoisia etuja ostoistasi sekä vaihtuvia kausituotteita kanta-asiakashintaan. Lue lisää kanta-asiakkuudesta täältä>

Palvelut

Kankaanpään keskusapteekin palveluvalikoimiin kuuluu reseptien toimitukset palvelupisteissä, joissa voit samalla halutessasi keskustella lääkityksesi yksityiskohdista ammattilaisen kanssa. Farmaseutit tekevät myös tarvittaessa reseptien sähköisiä uusintapyyntöjä. 

Farmaseutit ja proviisorit neuvovat sinua lääkkeiden valinnassa ja käytössä sekä tarkistavat yhteysvaikutukset muiden lääkkeiden kansa. Kanta-asiakkaana saat ostohyvitystä vapaakaupan tuotteista.

Teemapäivinä apteekissa vierailee eritysasiantuntijoita ja näiden päivien aikana on mahdollista osallistua erilaisiin terveysmittauksiin.

Kankaanpään keskusapteekki toimii farmasian opiskelijoiden opetusapteekkina.

Voit toimittaa vanhentuneet lääkkeesi Kankaanpään Keskusapteekkiin edelleen hävitettäväksi.

Seuraa Kankaanpään Keskusapteekkia myös Facebookissa -> Kankaanpään Keskusapteekki.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Kankaanpään keskusapteekki
Keskuskatu 39, Citymarket
38700 Kankaanpää
02 572 1008
www.kankaanpaankeskusapteekki.fi

Aukioloajat

Ma-pe 9.00-18.00
La 9.00-15.00
Su 12.00-16.00

Soita: 02 572 1008

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut