Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Kankaanpään Kuva-Center


Kankaanpään Kuva-Center

Kankaanpään Kuva-Center on valokuvaamo Kankaanpäässä. Kuva-Centeristä saat asiantuntevaa palvelua vuosien kokemuksella. Myymälästä löytyy runsaasti erilaisia kameratarvikkeita, kameroita, kehyksiä, kortteja ja albumeja. Kuva-Center tarjoaa myös valokuvauspalveluja studiolla tai miljöössä sekä sähköiset passi- ja viisumikuvat ilman ajanvarausta.

Kuva-Centeristä saat omat digikuvasi valmiiksi tunnissa. Kuva-Center on saanut Passikuvan Ammattilainen -sertifikaatin ensimmäisten joukossa Suomessa, sillä se toimi pilottiyrityksenä Poliisin sähköiselle passikuvalle vuonna 2012. Kuva-Center on perustettu vuonna 1990 ja se on siitä lähin tarjonnut valokuvauspalveluja ja -tuotteita vankalla ammattitaidolla ja positiivisella mielellä asiakkailleen. 

Valokuvauspalvelut

Kuva-Center on erikoistunut studio- ja miljöökuvauksiin, jotka tehdään aina ajanvarauksella sinulle sopivimpana ajankohtana. Kuva-Center tarjoaa monipuolisesti kuvauksia lapsikuvauksista hääkuvauksiin sekä CV- ja somekuvaukset. Varaa aikasi nettisivuillamme tai soittamalla numeroon 02 572 3779. Tutustu kuviin täällä>

Kuvapalvelut

Digikuvat - Kuva-Centeristä saat digikuvat valitsemastasi laitteesta tunnissa kotiin vietäväksi. Voit tuoda kuvasi teetettäväksi esimerkiksi muistikortilla- tai tikulla, DVD:llä, puhelimella tai tabletilla. 

Kuvasta kuvat - Kuva-Centeriltä voit tilata vanhoista valokuvistasi uudet kuvat. Palveluun kuuluu kevyt kuvankäsittely sekä värien ehostaminen. Hinnat alkaen 4,80€ (10×15 koko).

Kehykset ja albumit - Myymälästä löydät monipuolisen valikoiman erilaisia kehyksiä ja albumeita. Kehystyspalvelusta voit tilata yksilölliset kehykset oman kuvasi koossa.

Kamerat ja kameratarvikkeet - Liikkeessä on laaja valikoima Nikonin ja Canonin kameroita sekä muun muassa muistikortteja, kameralaukkuja, kortinlukijoita sekä useita muita kameratarvikkeita suoraan hyllystä.

Seuraa Kuva-Centeriä Facebookissa @KuvaCenter.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Kankaanpään Kuva-Center
Torikatu 10
38700 Kankaanpää
02 572 3779
0500 828 203
www.kuvacenter.net

Soita: 02 572 3779

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut