Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Kankaanpään Valokuvaamo Kata Rotstén


Kankaanpään Valokuvaamo Kata Rotstén

Kankaanpään Valokuvaamo on Kankaanpään keskustassa sijaitseva monipuolinen valokuvauspalveluja tarjoava yritys. Kankaanpään Valokuvaamo tarjoaa laadukkaat kuvat elämäsi tärkeimpiin hetkiin sekä arkeen. Kankaanpään Valokuvaamo tarjoaa kuvauspalvelujen lisäksi passikuvat, kehityspalvelun sekä monipuolisen valikoiman valmiskehyksiä ja albumeja. Voit myös tuoda kuviasi teetettäväksi tai tulostettavaksi tai tilata suosikkikuvasi canvas- tai Chromaluxe-tauluksi. Hyllystä löytyy myös muistitikkuja, muistikortteja, paristoja ja filmejä kameroihin.

Valokuvaus

Voit varata valokuvausajan juhliisi, kuten vihkitilaisuuksiin, lapsikuvauksiin, rippi- tai valmistujaiskuvauksiin. Tarjoamme kuvauspalveluja myös muihin juhliin tai siunaustilaisuuksiin. Kuvaukset voidaan tehdä juhlapaikalla, miljöössä tai studiolla. Kysy lisää!

Yrityksille on tarjolla henkilöstö- ja mainoskuvauksia sekä tuotekuvauksia. Toimialueenamme ovat muun muassa Kankaanpää, Niinisalo, Jämijärvi, Parkano, Ikaalinen, Honkajoki, Pomarkku, Merikarvia ja Sastamala.

Tutustu Kankaanpään Valokuvaamon kuvagalleriaan Facebookissa @kankaanpaanvalokuvaamo ja Instagramissa @kankaanpaan_valokuvaamo.

Ikuistetaan elämäsi tärkeimmät hetket yhdessä!

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Kankaanpään Valokuvaamo
Kauppatori 3
38700 Kankaanpää
02 572 1421
valokuvaamo@kankaanpaanvalokuvaamo.fi
www.kankaanpaanvalokuvaamo.fi

 

Soita: 02 572 1421

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut