Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Kauneuskeskus Minna-Mari


Kauneuskeskus Minna-Mari on Porin ydinkeskustassa kävelykadulla sijaitseva idyllinen ja viihtyisä luonnonkosmetiikkaan erikoistunut yritys. Kauneushoitojen lisäksi Kauneuskeskus Minna-Mari tarjoaa myös laajan valikoiman laadukkaita luonnonkosmetiikka tuotteita ja eläintestaamattomia tuotteita.


Palvelut
Kauneuskeskus Minna-Mari tarjoaa asiakkailleen kasvojen ja vartalon ihonhoidon ja hyvinvoinnin lisäksi tuotteita myös lapsille ja miehille, sekä erilaisia tuoksuja ja meikkejä. Näiden lisäksi palveluissa on monipuolisia hoitoja, kuten jalkahoitoja ja rentouttavia kasvohoitoja.


Eettisyys
Kauneuskeskus Minna-Mari on luonnonkosmetiikanmyymälä ja kauneushoitola, jonka kaikki tuotteet ovat eläinkokeettomia. Hoidoissa käytettäviä laadukkaita tuotteita ovat esimerkiksi saksalainen Benecos luonnonkosmetiikkasarja, Kivvi luonnonkosmetiikka sarja Latviasta, suomalainen EkoPharma luonnonkosmetiikkasarja sekä Ekovista sarja, jolla on luomu-ja ekosertifioituja tuotteita.


Lahjakortti
Mikä olisikaan parempi lahja, kuin avain terveen ihon ja hyvinvoinnin edistämiseen! Lahjakorttiin saa valita minkä tahansa hoidon tai avoimen summan, joka käy myös myymälässä.


Katso opiskelijaetumme täältä>

Yhteystiedot
Kauneuskeskus Minna-Mari Oy
Yrjönkatu 11
28100 Pori
puh. 02 641 0778
m-msuomalainen@dnainternet.net

Facebook

Soita: 02-6410778

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut