Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Kesäyön marssi


Kesäyön marssi Porissa 26.-27.5.2018

Vuodesta 1998 järjestetty hyvän mielen kävelytapahtuma Kesäyön marssi rantautuu Poriin 26.-27.5.2018. Tapahtuma on suunnattu kaikille kunnostaan huolehtiville, perheille, kaveri- ja työporukoille sekä erilaisille joukkueille. Marssimaan ovat tervetulleita myös sauvakävelijät, perheet sekä karvaiset perheenjäsenet. 6 kilometrin perhemarssille voi osallistua myös lastenrattailla ja pyörätuolissa.

Voit valita matkasi pituuden oma kuntosi mukaan. Matkojen pituudet ovat 6-60 kilometrin välillä. Jokaisella reitillä pääsee nauttimaan Kokemäenjoen maisemista ja kesäisestä Porista. Reitit mutkittelevat luonnonkauniilla rannoilla ja pidemmät matkat yhdistävät Porin kaupungin ulkoilureittejä ja puistoalueita pitkiksi reittikokonaisuuksiksi.

Osallistumismaksu on 1 €/km/hlö. Marssimatkat alkavat ja päättyvät Kaarisillan yhtenäiskoululle, joka toimii tapahtuman marssikeskuksena. Marssikeskus tarjoaa osallistujille mahdollisuuden ruokailuun, peseytymiseen sekä mahdollisesti myös yöpymiseen. Marssit starttaavat lauantai-iltana yhteislähdöin ja pisimmät reitit kestävät yön yli. Huoltopisteitä on noin 7 kilometrin välein, ja huoltopisteiltä löytyy niin pientä purtavaa ja nesteitä kuin laastareita ja muita ensiaputarvikkeita.

Tapahtuma järjestetään kesällä 2018 Porin lisäksi Tuusulassa, Rovaniemellä ja Jyväskylässä.

 

Tutustu myös tapahtuman Facebook-sivuun.

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

 

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut