Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Klassinen homeopaatti Mariann Tapiola


Klassinen homeopaatti Mariann Tapiola

Mariann Tapiola on valmistunut Diplomi Homeopaatiksi (TSHhom) Transformational School of Homeopathy (TSH) Helsingistä. Homeopaatiksi opiskellessaan Mariann suoritti myös peruslääketieteen opinnot englanninkielisessä Alternative Training School -koulutuksessa. Hän on ollut Suomen Homeopaatit ry:n hallituksen jäsen vuodesta 2013 asti. Mariannalla on homeopaattinen vastaanotto Porissa ja Turussa.

Homeopatia

Homeopatia on 200 vuotta vanha luonnonlääketiede, jonka tarkoitus on hoitaa ihmistä kokonaisuutena emotionaalisesti, mentaalisesti ja fyysisesti. Homeopatiassa ei keskitytä vain tiettyyn sairauteen tai fyysisiin oireisiin. Homeopatia on maailmassa toiseksi eniten käytetty hoitomuoto. Hoito on hyvin lempeää ja sen tarkoituksena on edistää terveyttä ja vahvistaa potilaan omaa elinvoimaa. Homeopatia on myrkytön ja ekologinen hoitomuoto. 

Homeopaattinen hoito soveltuu niin akuuttien kuin kroonistenkin oireiden ja sairauksien hoitoon. Homeopatia voi auttaa esimerkiksi ihottumaan, allergioihin, astmaan, migreeniin, masennukseen, unettomuuteen, jne. Akuutit oireet voivat helpottaa hyvinkin nopeasti, mutta kroonisten sairauksien ja kiputilojen hoitaminen vaatii usein enemmän aikaa ja seurantakäyntejä. Homeopatiaa voidaan käyttää myös ongelmitta koululääketieteen rinnalla.

Lue lisää opiskelijaeduistamme täältä.

 

Yhteystiedot

Itsenäisyydenkatu 35, 28100 Pori
Mariann Tapiola
p. 050 441 66 14
mariann.naukkarinen@gmail.com

Soita: 050 441 66 14

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut