Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Kokkikaksikko


Kokkikaksikko

 

Kokkikaksikko on ulvilalainen lounas- ja tilausravintola. Valmistamme suomalaista perinneruokaa, joka sopii jokaiseen suuhun. Kattava noutopöytä sisältää suussa sulavia herkkuja pääruoista jälkiruokiin. Suurin osa tuotteistamme sopii keliaakikoille ja laktoosittomaan ruokavalioon. Tarjoamme lounasta arkisin ja sunnuntaisin sekä pitopalvelua tilauksesta.

 

Lounas

Lounas tarjoillaan maanantaista perjantaihin klo 11-15 ja sunnuntaisin klo 12-15. Maittavalta lounaslistaltamme löytyy kalaa kylmänä ja lämpimänä, salaattia moneen eri makuun, erilaisia laatikoita ja perunoita, liharuokia, kiusauksia, broileria ja vihanneksia. Lisukkeeksi voi nauttia maalaislimppua, sämpylää, patonkia veden, kotikaljan, mehun tai maidon kanssa. Lounaan päätteeksi voit nauttua kupillisen kahvia tai teetä kera herkullisen jälkiruoan. Tutustu lounastarjontaan täällä.

 

Pitopalvelu

Tarjoamme myös pitopalvelua omassa ravintolassamme tai valitsemassasi paikasta, isoissa tai pienissä juhlissa. Järjestämme yksilöityä pitopalvelua juuri sinun juhliesi tarpeiden mukaan. Lisätietoja pitopalveluistamme antaa ravintoloitsija Mikko Saarnilehto, 040 840 7071.

 

Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta ja tunnelmasta Kokkikaksikkoon! Seuraa meitä myös Facebookissa.

 

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot

Kokkikaksikko

Peltotie 39, 28400 Ulvila

040 840 7071

mikko.saarnilehto@kolumbus.fi

 

Lounasajat 

ma-pe klo 11-15

la ja iltaisin tilauksesta

su klo 12-15

Soita: 040 840 7071

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut