Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Kosmetologi-Maskeeraaja Miia Gorski


Kosmetologi-Maskeeraaja Miia Gorski

Kosmetologi-Maskeeraaja Miia Gorski tarjoaa ammattitaidolla monipuolisesti erilaisia kauneudenhoito- ja hyvinvointipalveluja Raumalla. Kosmetologin, maskeeraajan, pigmentoinnin, sokeroinnit sekä intialaisen päähieronnan ammattilaisen hoidoissa voit rentoutua ja unohtaa hetkeksi arjen kiireet ja stressit.

Palvelut

Laajasta palveluvalikoimasta löytyy erilaisia kasvohoitoja kirkastamaan, kosteuttamaan, puhdistamaan ja vahvistamaan kasvojen ihoa. Lisäksi kasvoille voidaan tehdä syväkosteuttavia, rauhoittavia, elävöittäviä ja kiinteyttäviä hoitoja. Kasvoille voidaan tehdä erilaisia täsmähoitoja mm. kaulan tai silmien alueille, Ditelle kiinteyttäviä laitehoitoja tai ultraääni-ihonpuhdistuksia.

Tarjolla on myös ikääntyneille ihmisille, auringon aiheuttamiin vauroihin, arpiin, ryppyihin, suurihuokoiseen ihoon ja ihon elävöittämiseen sopivat Dermaroller-neulaushoidot.

Meiltä myös perinteiset ripsien ja kulmien värjäykset ja kulmien muotoilut sekä ripsipermanentit ja tuuhennukset sekä pidennykset, meikkaukset arkeen ja juhlaan sekä opastusta, glittertatuoinnit sekä kestopigmentoinnit.

Lisäksi tarjoamme intialaista päähierontaa, Shellac-lakkaukset kynsille, Ciaté-manikyyrit, käsien ja jalkojen hoidot sekä ihokarvojen poistot sokerilla. Järjestämme myös teemailtoja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva ilta!

Seuraa Miia Gorskia myös Facebookissa.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Kosmetologi-Maskeeraaja Miia Gorski
Satamakatu 1 B
26100 Rauma
044 062 1550

Soita: 044 062 1550

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut