Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Kui Pori Voi?


Kui Pori Voi?

Kui Pori Voi? on pinttyneitä rajoja rikkova hyvinvointifestivaali 21.9. Porissa. Festareilla on osallistavaa tekemistä bissejoogasta terapiaistuntoon ja puhujina kolme kovaa hyvinvointivaikuttajaa Suvi Bowellan, Olli Posti sekä Harri Virolainen. Festareiden pääteemoja ovat yrittäjyys, keho&mieli, tunteet, riippuvuudet ja perhe.

Crazy Townin ja Palmgren-Konservatorion tiloissa (Rautatienpuistokatu 7) järjestettävä Kui Pori Voi? tarjoaa mielenkiintoisia paneelikeskusteluita, joista yksi kuuma peruna on sisäilmaongelmat. Tiloissa on yli 40 näytteille asettajaa, monipuolisesti wörksoppeja ja näytehoitoja. Kui vatsa voi? Siit huole pitää Vegaaninen lounaskahvila Tovi, Kaupunkikahvila Brunssi sekä Lounaskahvila Ailav.

Kui Pori Voi? On yhteistyötä, pienten yrittäjien tukemista, verkostoitumista, hyvinvoinnin monipuolisuutta esiin tuova sekä arkoihin asioihin pureutuva festivaali, jossa yrittäjän on mahdollista verkostoitua, rakentaa uusia yhteistyökuvioita tai keskittyä omaan hyvinvointiin sekä itsensä kehittämiseen.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Seuraa Kui Pori Voi?ta somessa ja tuu tsekkaa Kui Pori Voi 21.9.!

Instagram: @kuiporivoi
Facebook: Kui Pori Voi?
www.kuiporivoi.fi

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut