Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Kuntomax


KuntoMax on kuntokeskus Raumalla. KuntoMaxin kattava laitevalikoima mahdollistaa monipuolisen harjoittelun. Asiakkaat saavat käyttöönsä henkilökohtaisen kulkukortin, jolla voi käydä treenaamassa aamuvarhaisesta iltamyöhään. KuntoMax on auki asiakkaille joka päivä klo 05.00-23.00, mutta henkilökunta on pääsääntöisesti paikalla arkisin klo 12-19. Kunkin viikon palveluajat kannattaa tarkistaa joko KuntoMaxin netti- tai Facebook-sivuilta.

Personal Training
KuntoMax tarjonnassa on myös personal training -palvelu. Palvelua tarjoaa pääsääntöisesti Arto Tarvainen. Mikäli olet kiinnostunut personal training -palvelusta, voit ottaa suoraan yhteyttä Artoon tai kysyä asiasta palvelutiskiltä. Salillemme ovat tervetulleet myös muut trainerit treenaamaan asiakkaidensa kanssa. Jos olet personal trainer tai olet palkannut itsellesi treenaajan, KuntoMaxissa voitte käydä yhdessä kertamaksulla tai hankkimalla kulkukortin. Lue lisää personal training -palveluista täältä!

Verkkokauppa
KuntoMaxin yrittäjällä on myös verkkokauppa, josta voit ostaa esimerkiksi lisäravinteita, urheiluvaatteita, kamppailulajitarvikkeita, kuulokkeita, treenihanskoja ja kännykkäkoteloita! Verkkokauppaan pääset Kuntomaxin sivuilta tai suoraan tästä. Laajaan tuotevalikoimaan kuuluu suosittujen tuotemerkkien tuotteita. Tuotemerkkejä ovat esimerkiksi Puma, Berryeffect, Cutler, Nike, Musclepharm ja Dedicated.

KuntoMaxin kuukausikortin opiskelijahinta on 40€/kk (tavallisesti 45€). Lue lisää opiskelijaeduistamme täältä.

Yhteystiedot
puh. +358 45 3533404
arto@kuntomax.fi
Kaivopuistontie 33, 26100 Rauma

Soita: 0453533404

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut