Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Kuntosumppu


Kuntosumppu

Kuntosumppu on monipuolinen liikuntakeskus ja hotelli Raumalla. Kuntosumppu tarjoaa käyttöösi viihtyisän hotellin ja liikuntakeskuksen lukuisine oheispalveluineen. Oletpa työ- tai vapaa-ajanmatkalla löydät meidät Karjalankadulta läheltä Rauman satamaa; Rauman keskustasta ja linja-autoasemalta meille on vain noin 1.5 km matka.

Hotelli Rauma

Hotelli Rauma on viihtyisä hotelli, jonka asiakkaat pääsevät nauttimaan veloituksetta myös liikuntakeskuksen monipuolisia palveluita. Huoneen hintaan sisältyy myös runsas suomalainen aamiainen. Hotelli tarjoaa erinomaiset valmiudet sekä rentoutumiseen että työskentelyyn!

Liikuntakeskus Kuntosumppu

Monipuolinen ja tilava liikuntakeskus tarjoaa nykyaikaiset laitteet ja tilat liikkumiseen. Liikuntakeskuksen tiloissa on nykyaikainen kuntosali, cardio- ja yhteissali. Ryhmäliikuntatunneilla voit harrastaa esimerkiksi zumbaa ja spinningiä. Keskuksessa on myös squash- ja sulkapallokenttiä sekä solarium. Liikuntakeskukseen voi tulla rentoutumaan yksikseen tai viettämään laatuaikaa urheilemalla koko perheen kanssa! Liikuntakeskuksessa on myös ilmainen pysäköinti ja valvottu lastenhoitopalvelu.

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot

Kuntosumppu
Karjalankatu 29, 26100 Rauma
puh. 02 822 1639
www.kuntosumppu.fi

Soita: 02 8221 639

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut