Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Lasikellari Sauna- ja kokoustila


Lasikellari sauna- ja kokoustila 

Lasikellari on viihtyisä sauna- ja kokoustila kivenheiton päässä Porin keskustasta. Lasikellarin 40:n hengelle suunniteltu tila on jaettu kahteen osaan: perustilaan ja pelikellariin. Pelikellarin voit varata lisämaksusta.

Perustilan vuokra sisältää saunan, videotykki / valkokangas, Wifi:n, karaoken, wc:n, smart tv, stereot, uunin, mikron ja jääkaapin.

Pelitilaan kuuluu biljardi, stereot, toinen WC, darts, Play Stationhuone peleineen.

Perustilaan mahtuu kerrallaan noin 20 hlö ja soveltuukin hintansa ja kokonsa puolesta pienen kokous porukan saunottamiseen mainiosti. 90” valkokangas helpottaa esim. Power Point esitysten näyttämistä. Tilassa on myös reilusti tilaa juomille. Kokoustilamme smart tv on yhdistetty wifi verkkoomme joten voit katsella esim. lukuisia youtube karaoke videoita ja laulaa mukana leijonanluola ohjelmastakin tutulla sing trix karaoke laitteella. Tilassa on myös kahvinkeitin sekä uuni ja mikro joten ruokien lämmittäminen tai lämpimänä pitäminen onnistuu helposti.

Pelitila on todellinen juhlien keskipiste. Tilassa on täysikokoinen biljardipöytä jonka ympärillä usein viihdytään pitkäänkin. Todellista pubi hekeä luo darts peli joka onkin omiaa tälläiseen ympäristöön. Lisäksi pelitilassa on Play Station huone jossa kunnollinen rallipenkki rallimiehille ja naisille ja tietty läjä muitakin legendaarisia pelejä kuten buzz, tanssimatto, singstar ja quitar hero toki urheilun ystäville on tarjolla myös lätkää ja futista.

Varaa kokous- ja saunatilat kaveri- tai työporukalle soittamalla numeroon 044 0110 794.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot
Lasikellari Sauna- ja kokoustilat
Mikonkatu 28
28100 Pori
044 0110 794
info@saunatilatpori.fi 
Facebook

Soita: 044 011 0794

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut