Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Life Pori


Life on pohjoismaiden suurin sekä monipuolisin hyvän olon ja terveyden erikoisliike, jonka toimipisteitä sijaitsee Porissa kolme. Haluamme auttaa sinua kohti parempaa sekä terveellisempää elämää, ja tänään on täydellinen päivä aloittaa muutos.

Toimintamme perustana on mahdollisimman luonnollisen terveyden ja hyvinvoinnin tavoittelu. Liikkeissämme toimivat Life-asiantuntijat ovat hyvin koulutettuja, ja valmiita auttamaan sinua hyvinvointiisi liittyvissä kysymyksissä.

Iskulauseemme kuulukin seuraavasti: Expert advice from people who care - Asiantuntijan neuvoja ihmisiltä, jotka välittävät.

Life-tuotesarja

Liikkeistämme löydät Life-ketjun tuoteasiantuntijoiden yhdessä kehittelemät Life-tuotteet. Ne ovat valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista sekä alan korkeat laatustandardit täyttävissä tehtaissa. Ja mikä upeinta, suuren osaan tuotteista ideat ovat tulleet suoraan Life-liikkeistä, joko henkilökunnalta tai asiakkailta.

Tuotesarja kattaa luonnonkosmetiikan sekä luontaistuotteet, kuten ravinto-, kivennäis- sekä hivenainelisät fiksuun hintaan.

Katso lisää Life-tuotesarjasta täältä!

Life-myymälät

Hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja parantamiseen jokainen ihminen tarvitsee yksilöllistä apua. Tämä on Life-myymälöiden olemassaolon tarkoitus, ja laajan tuotevalikoiman lisäksi liikkeemme tarjoaakin yksilöllistä ja ammattitaitoista palvelua.

Porin alueella sinua palveleekin kolme Life-myymälää, ja voit katsoa sinua lähimmän myymälän täältä.

Life Club

Life Clubiin liittymällä saat myymälöistämme etuja, joita et verkkokaupassa asioidessasi voi käyttää. Jäsenyys tuo mukanaan alennuksia, oikeuden leimakortin käyttämiseen ja ostohyvityksien hankkimiseen, täysin ilman sitoumuksia. Liittymislomakkeita löytyy jokaisesta myymälästämme ja saat leimakortin heti käyttöösi!

Katso tarkempia tietoja Life Clubista täältä!

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot


Life Pori Isolinnankatu
Isolinnankatu 26 B
28100 Pori
(02) 632 5314
pori@life.fi 

Life Pori Länsi-Pori Prisma
Eteläväylä 2
28610 Pori
(02) 632 5316
pori.prisma@life.fi 

Life Pori Puuvilla
Siltapuistokatu14
28100 Pori
(02) 632 5315
pori.puuvilla@life.fi 

Facebook

Katso Porin liikkeiden aukioloajat täältä!

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut