Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Liikuntakeskus Troppi


Liikuntakeskus Troppi

Liikuntakeskus Troppi on Raumalla sijaitseva monipuolinen sulkapallon, salibandyn, tenniksen, biljardin sekä pickleballin pelaamiseen erikoistunut liikuntakeskus. Tropissa voi harrastaa oman joukkueesi kanssa tai varata salin tenniksen pelailuun. Troppiin on helppo saapua ja parkkitilaa on runsaasti, kulku autolla ainoastaan Lehtikuusentien kautta. Kesällä voit pelata tennistä myös hallin ulkopuolella sijaitsevalla tenniskentällä.

Lajit

Salibandy - Salibandya harrastetaan Raumalla aktiivisesti puulaakijoukkueiden sekä firmapuulaakitiimien myötä. Myös Rauman Salba on saanut alkunsa Tropissa puulaakijoukkueena aloittaen. Tropissa voitte pelata salibandya myös omatoimisesti kaveriporukalla, ja hyviä vuoroja on saatavilla lähes jokaisena päivänä.

Sulkapallo - Sulkapalloa voidaan pitää koko perheen pelinä, jossa nuorimmat harrastajat ovat ala-asteikäisiä ja vanhimmat jopa eläkkeellä. Sulkapallo on helppo ja hyvä liikuntamuoto omatoimiseen harjoitteluun. Tropissa on pelkästään sulkapallolle kenttiä 4, ja yhteensä kenttiä on 8. 

Tennis - Tennis on pallopeleistä vaikein ja haastavin. Tennistä voi pelata harrastusmielessä Tropissa niin sisätiloissa kuin kesäaikaan ulkonakin. Tenniskoulutusta saa Raumalla Verkkopalloseura ry:ltä.

Pickleball - Pickleball on mailapeli, jossa yhdistyvät helpot säännöt, sosiaalisuus sekä urheilullisuus ja nopeatempoisuus. Pickelball yhdistää sulkapallon ja tennispallon ominaisuuksia. Pickleballissa käytetään lyhytvartisia ja kovapintaisia mailoja, sählypallon tapaista reikäpalloa ja peliä pelataan sulkapallokentällä, jossa verkko on laskettu alas. Tropissa voit pelata pickleballia lähes joka päivä.

Biljardi - Tropin biljardisalissa on 4 poolpöytää, joissa voi pelata kasia, ysiä, kymppiä, 14-ykköstä ja snookeria. Jokaisen pöydän päästä löytyy loosi, jossa muut pelaajat voivat odotella vuoroaan toisen ollessa pelivuorossa.

Tervetuloa monipuoliseen Troppiin!

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Troppi
Kasvitarhanpolku 8
26100 Rauma
044 553 2442
kirsti.maki@troppi.net
www.troppi.net

 

Soita: 0445 332 442

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut