Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Loistekeskus ja Loistetalo


Loistekeskus

Loistekeskus on Porissa sijaitseva työhyvinvoinnin asiantuntijakeskus, jonka ammattitaitoiset asiantuntijat auttavat sinua työnohjausten, koulutusten ja valmennusten keinoin työelämän kasvussa ja kehityksessä.

Loistekeskuksen tavoitteena on rakentaa hyvinvoivia, toimivia ja onnellisia työyhteisöjä. Asiantuntijoidemme ohjauksessa työyhteisöjen kommunikointi paranee, yhteistyö sujuvoituu, kriisien ja muutosprosessien läpikäyminen helpottuu ja työssä jaksaminen ja viihtyminen lisääntyvät. Tämän ansiosta myös organisaation tulos kasvaa. Loistekeskus tarjoaa palveluita yksilöille, esimiehille ja yhteisöille ympäri Suomen!

Loistetalo

Loistekeskus tarjoaa myös palveluja Loistetalon muodossa, josta löydät niin työnohjaajan, valmentajan, kriisityöntekijän sekä perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunkuurihoitajankin. Lisäksi palveluista löydät myös osteopatiaa, kehoterapia Rosenia sekä parisuhde- ja seksuaalineuvontaa. Tiloissa järjestetään myös erilaisia teemailtoja ja tilat ovat vuokrattavissa yksityiskäyttöön.

Tutustu lisää palveluihin kotisivuillamme www.loistekeskus.fi sekä Facebookissa @Loistetalo.

Lisäksi Loistekeskus on järjestämässä Porissa Kui Pori Voi? -hyvinvointitapahtumaa. Seuraa Kui Pori Voi? -tapahtumaa Facebookissa ja Instagramissa @kuiporivoi sekä Loistetaloa Facebookissa @loistetalo.

Siirry Kui Pori Voi? -tapahtuman esittelyyn tästä>

Katso opiskelijaetumme täällä.

Yhteystiedot

Loistekeskus/Loistetalo
Sammontie 16
28100 Pori
040 701 4578
info@loistekeskus.fi
www.loistekeskus.fi

Loistatelon Facebook
Kui Pori Voi? Facebook
Kui Pori Voi? Instagram

Soita: 040 701 4578

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut