Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Lukkotalo


Lukkotalo

Lukkotalo on porilainen lukko- ja turvallisuusalan osaaja, joka tarjoaa luotettavaa palvelua vankalla ammattitaidolla. Lukkotalo on ABLOY-valtuutettu lukitusalan erikoisliike, joka tarjoaa alan kehittyneimmät lukko- ja turvaratkaisut sinun turvaksesi. Lukkotalon palvelu- ja tuotevalikoimaan kuuluvat niin ovien ja ikkunoiden turvallisuuteen ja lukitukseen liittyvät tuotteet sekä hälytys- ja valvontajärjestelmät. Lukkotalosta löydät kustannustehokkaan turvallisuusjärjestelmän omiin tarpeisiisi.

Lukkotalosta löydät myös lukitus- ja turvallisuusratkaisujen lisäksi ovi- ja porttiautomatiikan tuotteet. Kaikilla asentajilla on Turvasuojaaja-kortti, joka takaa asentajan luotettavuuden.

 

Palvelut

Lukkotalon palveluihin kuuluvat mm. lukkojen sarjoitukset, avaukset, huollot ja korjaukset. Lukkotalosta myös mekaanisten ja sähköisten lukitus-, heloitus- ja turvallisuusalan tuotteiden suunnittelu, asennukset, huolto sekä kaiverrus- ja leimasinpalvelu. Palveluvalikoimaan sisältyvät myös ovi- ja porttiautomatiikat, omien tarpeidesi mukaan räätälöitynä.

Lue lisää täällä>

Turvallisuusratkaisut

 

Oikeanlaisen lukitusratkaisun takaamiseksi kiinnitetään huomiota esimerkiksi käyttäjien määrään, kulunvalvonnan tarpeisiin ja järjestelmän ylläpitoon. Sopiva lukko ja turvallisuusjärjestelmä on turvallinen ja takaa tyytyväiset asiakkaat. Lue lisää täällä>

Tuotteet

 

Lukkotalon laajasta tuotevalikoimasta löytyy monipuolisesti tuotteita yrityksille, laitosten, teollisuuden, rakennusliikkeiden, taloyhtiöiden sekä yksityshenkilöiden käyttöön. Lukkotalosta löydät sopivat tuotteet lukitukseen, heloitukseen, murtosuojaukseen ja kiinteistötuotteisiin liittyen. Laajasta tuotevalikoimasta löydät muun muassa lukot, avaimet ja ovihelat, varmuuslukot, opaste- ja nimikilvet, ovikellot, hälytin- ja summerijärjestelmät, kulunvalvonta- ja kameravalvontajärjetselmät sekä ovi- ja porttipuhelimet. Tarkista koko tuotevalikoima täällä>

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot

Lukkotalo
Keskuskartano (Rautatienpuistokatu 2)
28130 Pori
posti@lukkotalo.fi
02 6336 511

Aukioloajat

ma–to 8.00–17.00
perjantaisin 8.00–16.00
lauantaisin suljettu

kesäkuu–elokuu
ma–pe 8.00–16.00

Lukkoseppäpäivystys

Arkisin klo 9–17 02 6336 511

Iltaisin ja viikonloppuisin 040 7236 725

 

 

 

 

Soita: 02 6336 511

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut