Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

M Room Pori


M Room 

M Room on vuonna 2008 perustettu parturiliikeketju. M Room on kuuluisa miesten parturipalveluista, joita varten ei tarvitse tehdä ajanvarausta. Voit kävellä parturiin ja istua odottamaan vuoroasi näppärästi silloin, kun sinulle sopii. M Roomin palveluihin kuuluvat hiustenleikkaukset, parranajot ja -ajot sekä miehekkäät hiusten värjäykset. M Room on myös lanseerannut miehille suunnatut MGROOM-tuotteet, joita myydään parturiliikkeissä.


MGROOM tuotteet
M Room on lanseerannut kaksi omaa tuotesarjaa; MAN BASICS ja Classic Gold Private Edition. MAN BASICS on tuotesarja jokaisen miehen päivittäiseen elämään. Suunnitellut tuotteet ovat edullisia, helppokäyttöisiä ja mahtuvat tarvittaessa vaikka treenikassiin. Classic Gold Private Edition -tuotesarja on korkealaatuinen, tyylikäs ja suunniteltu erityisesti modernille miehelle. Classic Gold tarjoaa ulkonäöstään huolehtivalle miehelle tehokkaat työkalut sekä hiusten, hiuspohjan että ihon hoitoon.


Klubijäsenyys
M Room -liikkeet noudattavat jäsenajattelua, jossa vuosimaksun maksaneena saat rajattoman määrän hiustenleikkauksia missä tahansa M Room -liikkessä. Jäsenyyksiä on kolme; Silver, Gold ja Platinum. Jäsenenä sinun ei tarvitse huolehtia ajanvarauksesta tai jonottamisesta, saat nauttia virvokkeista asioidessasi liikkeissä, saat sekä tuotteet että palvelut jäsenhintaan, saat lukuisia etuja M Roomin yhteyistyökumppaneilta ja sinut kutsutaan jäsentapahtumiin. Lue lisää klubijäsenyydestä kotisivuiltamme www.mroom.com.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot
M Room Pori
Nortamonkatu 3, 28100 Pori

puh. 040 6587550 
pori@mroom.fi  
Facebook

Soita: 040 658 7550

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut