Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

M Room Rauma


M Room

M Roomon vuonna 2008 perustettu parturiliikeketju. M Room on kuuluisa miesten parturipalveluista, joita varten ei tarvitse tehdä ajanvarausta. Voit kävellä parturiin ja istua odottamaan vuoroasi näppärästi silloin, kun sinulle sopii. M Roomin palveluihin kuuluvat hiustenleikkaukset, parranajot ja -ajot sekä miehekkäät hiusten värjäykset. M Room on myös lanseerannut miehille suunnatut MGROOM-tuotteet, joita myydään parturiliikkeissä.

 

MGROOM tuotteet
M Room on lanseerannut kaksi omaa tuotesarjaa; MAN BASICS ja Classic Gold Private Edition. MAN BASICS on tuotesarja jokaisen miehen päivittäiseen elämään. Suunnitellut tuotteet ovat edullisia, helppokäyttöisiä ja mahtuvat tarvittaessa vaikka treenikassiin. Classic Gold Private Edition -tuotesarja on korkealaatuinen, tyylikäs ja suunniteltu erityisesti modernille miehelle. Classic Gold tarjoaa ulkonäöstään huolehtivalle miehelle tehokkaat työkalut sekä hiusten, hiuspohjan että ihon hoitoon.

 

Klubijäsenyys
M Room -liikkeet noudattavat jäsenajattelua, jossa vuosimaksun maksaneena saat rajattoman määrän hiustenleikkauksia missä tahansa M Room -liikkessä. Jäsenyyksiä on kolme; Silver, Gold ja Platinum. Jäsenenä sinun ei tarvitse huolehtia ajanvarauksesta tai jonottamisesta, saat nauttia virvokkeista asioidessasi liikkeissä, saat sekä tuotteet että palvelut jäsenhintaan, saat lukuisia etuja M Roomin yhteyistyökumppaneilta ja sinut kutsutaan jäsentapahtumiin. Lue lisää klubijäsenyydestä kotisivuillamme www.mroom.com.

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot

M Room Rauma
Syväraumankatu 12, 26100 Rauma
puh. 030 400 2390
rauma@mroom.fi
Facebook

Soita: 030 400 2390

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut