Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Maalikauppa V&O


Maalikauppa V&O

Maalikauppa V&O raumalainen maalikauppa, joka tarjoaa kaikkea remontointiin ja sisustamiseen. Liikkeestä löytyy laaja valikoima laadukkaita tuotteita, joista asiantunteva henkilökunta auttaa valitsemaan juuri asiakkaan silmää miellyttävät ratkaisut. Maalien lisäksi liikkeestä löytyy runsaasti erilaisia tapetteja, listoja ja lattiapäällysteitä.

Tuotteet

Maalikaupan runsaasta tuotevalikoimasta löytyy laadukkaat maalit sisä- ja ulkotiloihin muun muassa Teknokselta, Tikkurilalta ja Colorialta sekä maalaustarvikkeet Sokevalta, Jalmerilta, Color Expertiltä ja Anza / Lindgreniltä.

Tapettivalikoimasta löytyviä tuotemerkkejä ovat muun muassa Rach, Tapettitalo Pihlgren ja Ritola sekä Sandudd. Lattiamateriaaleja valitessa voit huoletta kääntyä ammattitaitoisen henkilökunnan puoleen jotta sinulle löydetään juuri sopivaa väriä ja materiaalia oleva lattia. Valikoimasta löytyvät niin vinyylilankut, laminaatit, parketit, muovimatot ja korkkilattiat muun muassa seuraavilta tuotemerkeiltä: Gerflor, Tarkett, Karelia ja Lamella. Lisäksi suoraan varastosta löytyy laaja valikoima erilaisia Listatalon ja Dionen listoja.

Maalikaupasta löytyy myös seinä- ja lattialaattoja kylpyhuoneeseen ja keittiöön. Valikoimissa myös säänkestäviä laattoja.

Seuraa Maalikauppaa myös Facebookissa @MaalikauppaVO.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Maalikauppa V&O
Kairakatu 1, 26100 Rauma
02 822 2790
myynti@maalikauppa.fi
www.maalikauppaoy.fi

Aukioloajat

Ma-Pe 8-17.30
La 9-14

Soita: 02 822 2790

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut