Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Magnesia Festival


Magnesia - Heartful Island Festival, 2.-4.8.2019 Suomenlinnassa 

Magnesia Festival järjestetään elokuussa 2019 jo neljättä kertaa. Tapahtuma on kolmen päivän elämys joogaa, meditaatiota, musiikkia, tanssia, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin workshopeja, herkullista ruokaa, auringonlaskuja ja sydämellisiä ihmisiä. Suomenlinnassa 2.-4.8.2019 järjestettävän Magnesian tavoitteena on tuottaa iloa, yhteisöllisyyttä sekä nauttia elämästä - yhdessä. Magnesia Festival on lämminhenkinen tapahtuma, jossa voit osallistua johtavien jooga- ja hyvinvointiohjaajien tunneille ja workshopeihin, nauttia hyvää ruokaa sekä tanssia kesäyön pikkutunneille asti. Perinteisistä festareista poiketeten Magnesia Festivalilta palatessasi olet täynnä energiaa ja rentoutumisen tunnetta. Tapahtuma antaa vaihtoehdon perinteisille kesäfestareille.

Magnesia Festival järjestetään Unescon maailmanperintökohde Suomenlinnassa, joka tarjoaa upeat puitteet elämästä ja hyvästä seurasta nauttimiselle. Suomenlinna antaa parastaan festarivierailijoille, sillä Suomenlinnassa voit nauttia saaristosta sekä historiasta. Suomenlinnassa järjestetty tapahtuma yhdistää hyvinvoinnin edistämisen sekä kulttuuriperintökohteen kokemisen. Festivaalin sydän on telakka-alueen kupeessa Levyhallin ja Susisaaren Ruokalan ympäristössä. Ohjelmaa järjestetään ympäri Suomenlinnan, ja luvassa on myös kaikelle yleisölle avoimia ohjelmanumeroita.

Magnesia Festivalin ohjelmaan voit tutustua kotisivuillamme www.magnesiafestival.com.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot: info(at)magnesiafestival.com

Magnesia - Heartful Island Festival Suomenlinnassa 2.-4.8.2019
Kulkuyhteydet: HSL:n lautalla Kauppatorilta, JT-Linen vesibussit, jotka pysähtyvät linnoituksen keskellä Suomenlinnakeskuksen laiturilla ja Kuninkaanportilla. Matkan kesto noin 15 minuuttia. Omalla veneellä kulkevat: Vierasvenesatama.
Ohjelma tulossa kevään aikana.

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut