Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Maija Korkeamäki


Maija Korkeamäki

PhysioPilatesohjaaja, doula ja äitiysfysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti Maija Korkeamäki on yksi Hyvinvointicenterin yrittäjistä. Hän valmistui fysioterapeutiksi vuonna 2010 ja erikoistui äitiysfysioterapiaan oman raskautensa innoittamana. Doulana hän aloitti vuonna 2016.

Palvelut

Palveluihin kuuluvat pilatestunnit sekä fysioterapia. Fysioterapian avulla hoidetaan erilaisia tuki- ja liikuntaelinongelmia. Maija Korkeamäki on erikoistunut äitiysfysioterapiaan, joka on kokonaisvaltaista ennaltaehkäisevää tai kuntouttavaa fysioterapiaa raskaana oleville tai synnyttäneille naisille. Sen tavoitteena on edistää terveyttä ja hyvinvointia raskauden aikana ja sen jälkeen.

Äitiysfysioterapeutti on erikoistunut raskausajan liikuntaan ja harjoitteluun, synnytykseen valmistautumiseen ja siitä palautumiseen, suorien vatsalihasten erkauman kuntoutukseen, äidin ergonomiaan vauva- ja pikkulapsiaikana, kivun hoitoon ja ennaltaehkäisyyn raskauden aikana tai sen jälkeen sekä vauvan psykomotorisen kehityksen tukemiseen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi oma aikasi!

Maija Korkeamäki Hyvinvointicenterin kotisivuilla>

 

Katso opiskelijaetu täältä.

 

Yhteystiedot

Maija Korkeamäki
Hyvinvointicenter, Valtakatu 4 A
28100 Pori
044 544 8923
Facebook

Soita: 044 544 8923

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut