Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Mäkilän Leipomo


Mäkilän Leipomo

Mäkilän Leipomo on jo 50 vuotta toiminnassa ollut leipomo Porissa. Mäkilän leipomossa on monenlaista osaamista; kakut, leivonnaiset, leivät, kausituotteet ja kahvileivät ovat kaikki tilattavissa leipomosta. Tarjonnasta löydät myös herkulliset välipalatuotteet!


Leipomo sijaitsee Ulasoorissa. Leipomon yhteydessä on myymälä-kahvila, jossa on myytävänä arkipäivisin laaja valikoima leipomotuotteita. Leipomossa on päivittäin erilaisia tuotetarjouksia ja vaihtuva keittolounas.

Konditoria-kahvila

Mäkilän Leipomolla on myös keskustassa konditoria-kahvila, joka sijaitsee Liikekulmassa, osoitteessa Antinkatu 13. Kahvilapalvelujen lisäksi runsaassa tarjonnassa on herkullisia konditoriatuotteita, leivonnaisia ja erilaisia deli- eli välipalatuotteita. Liikekulma on avoinna maanantaista lauantaihin.

Kakut

Halusitpa sitten juhliisi perinteisen kermakakun, voileipäkakun tai perinteistä poikkeavan tyrnimoussekakun, Mäkilän Leipomon laajasta valikoimasta löydät haluamasi kakun juhlaan kuin juhlaan. Leipomossa otetaan huomioon henkilökohtaiset toivomukset, jolloin voit varmistaa haluamasi kakun saatavuuden.


Välipalatuotteet

Välipalatuotteet ovat nyt saatavilla Porin paikallisesta Mäkilän Leipomosta! Tuotteisiin kuuluvat muun muassa kinkkupiirakka, minipitsa, nakkitanko ja tonnikala-pannupizza. Välipalatuotteet sopivat pieneen nälkään tai suolaiseksi naposteltavaksi juhlissa. Välipalatuotteet ovat myös osa Liikekulman konditoria-kahvilan tarjontaa.


Leipomon nettisivuilla esitellään vain osa tuotevalikoimasta. Lisätietoa tuotteista saat soittamalla tai paikan päällä käymällä. 

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot:

Mäkilän Leipomo
Raja-Hiltantie 3, 28600 Pori
Puh. 02 5299 520
tilaus@makilanleipomo.fi

Soita: 02 5299 520

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut