Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Manner-Laukku


Manner-Laukku

Manner-Laukku on laukkuja ja nahkatuotteita myyvä liike Porissa Teljäntorilla. Manner-Laukussa sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta, jonka ansiosta löydätte yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopivan laukun tai nahkatuotteen. Manner-Laukku on palvellut ilolla ja ammattitaidolla asiakkaitaan jo vuodesta 1980.

 

Tuotteet

 

Laajasta tuotevalikoimasta löydät muun muassa laadukkaat Samsonite-matkalaukut, jotka kestävät paljon matkustamista. Kysy tarjouskampanjoista numerosta 02 641 1759!

Matkalaukkujen lisäksi valikoimistamme löytyvät erilaiset matkakassit, reput, repputrolleyt, olka-, käsi-, ilta- ja koululaukut, nahka-, PC- ja iPad-laukut, salkut, ostoskassit, lomakot, kukkarot, käsineet ja paljon muita nahkatuotteita! Tule tutustumaan valikoimiimme!

 

Korjauspalvelut

Palveluihimme kuuluu lisäksi korjauspalvelut. Tuo vanha matka- tai olkalaukkusi meille korjattavaksi - saat sen uudenveroisena takaisin! Korjaamme myös rikkinäiset vetoketjut. 

 

Teemme myös vakuutus- ja lentoyhtiöille arvio-, korjaus- ja korvauspalveluja. Korjaamme ainoana Porissa muun muassa Cavalier- ja Roncato-matkalaukkuja. 

 

Tutustu meihin myös Facebookissa!

 

Katso opiskelijaetumme tästä.

 

Yhteystiedot

Manner-Laukku

Yrjönkatu 15 (Teljäntori)

28100 Pori

02 641 1759

Soita: 02 641 1759

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut