Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Mantin Maailma


Mantin Maailma

Mantin Maailma on Vanhassa Raumassa sijaitseva käsityön ja verhoilun erikoisliike. Mantin Maailman palveluihin kuuluvat verhoilutyöt sekä myytävänä on runsaasti erilaisia huovutettuja asusteita ponchoista huiveihin sekä koruihin ja pellavasta valmistettuja saunatekstiilejä. Käytettävät materiaalit ovat luonnonkuituja: villaa, puuvillaa, pellavaa ja silkkiä. Mantin Maailmasta löydät myös erilaiest langat, villat ja käsityötarvikkeet omiin käsitöihisi.

Palvelut

Kaipaako nojatuolisi uutta ilmettä tai repsottaako kangas? Mantin Maailman verstaalla uuden ilmeen saavat niin nojatuolit, sohvat, tuolit kuin moottoripyörien ja mopojen satulat ja hierontapöydätkin. Kysy lisää verstaalla tai soittamalla 050 400 3755.

Tuotteet

Myymälästä löytyy runsas valikoima vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille. Mantin Maailmasta löydät muun muassa kaula- ja hartiahuiveja, pipoja, myssyjä, sormikkaita ja villasukkia sekä villaliivejä naisille. Lisäksi myynnissä on runsaasti erilaisia laukkuja pussukoita kankaasta sekä tölkkiklipsuista, käsintehtyjä koruja ja koristeita sekä omien tuotteiden lisäksi muun muassa Jari Virran laskikoruja ja Oupparallaan pitsi- ja sarjakuvakoruja.

Jos haluat luoda itse omaa, löydät myymälästä runsaasti erilaisia kasviväreillä käsinvärjättyjä villalankoja, pellava- ja tervanaruja, ontelokuteita sekä paperinaruja. Lankojen lisäksi valikoimasta löytyy tilkkutyö-, virkkaus-, neulonta- ja punontavälineitä, huovutusneuloja- ja tarvikkeita, korutarvikkeita, kangastusseja- ja maaleja sekä Intian puuleimasimia ja koruaplikaatioita.

Mantin Maailmasta myös saippuat kotiin ja lahjaksi, saunahatut ja -tarvikkeet luonnon omista raaka-aineista sekä leluja lapsille ja lapsenmielisille.

Seuraa tulevia kursseja osoitteessa www.mantinmaailma.fi. Menneitä kursseja ovat mm. rautalankakurssi, saippuantekokurssi sekä huovutuskurssi.

Seuraa Mantin Maailmaa myös Facebookissa @Mantinmaailma.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Mantin Maailma
Kuninkaankatu 30, 26100 Rauma
050 400 3755
www.mantinmaailma.fi

Soita: 050 400 3755

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut