Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Mekani by Huikoo


Mekani by Huikoo

Mekani on tehdasmiljöön helmi, koulutus- ja juhlatalo Porin konepajanrannassa. Mekani sijaitsee vuonna 1871 valmistuneessa, kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa rakennuksessa ja antaakin upeat puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Olipa kyseessä sitten yrityskokous, seminaari, perhejuhla tai muu, Mekani on hyvä vaihtoehto juhlalle kuin juhlalle.

Huikoo

Huikoo on Porin Isosannassa sijaitseva kokeneiden tekijöiden tuoreella otteella toimiva catering-yritys. Valmistamme keittiössämme herkulliset tarjoilut sukujuhlista festareihin, vain taivas on rajana. Huikoo Cateringin toimintaa ohjaa tuoreus ja laatu ja suosimme ruoanlaitossamme paikallisia sekä kotimaisia raaka-aineita.

Huikoo tekee yhteistyötä eri kumppaneiden kanssa ja kauttamme voitkin järjestää tyylisesi tapahtuman tai juhlat kauttamme helposti. Kauttamme saat niin kokeneet tarjoilijat, kuin astiat ja kattauksenkin. Huikoo tekee myös Mekanin kautta yhteistyötä ja vuokraa tunnelmallista juhlatilaa tarjoiluineen Porin Isosannassa.

Ota yhteyttä, niin toteutetaan sinulle täydelliset juhlat, sinun tyyliisi.

Seuraa meitä Facebookissa @huikoocatering ja Instagramissa @huikoocatering.

Katso opiskelijaetumme tästä.

Yhteystiedot

Mekani
Konepajanranta 2 B
28100 Pori
Puh. 0400 261 571

Huikoo
info@huikoo.fi
Jukka Lankinen: 0400 261 571
Jussi Aalto: 040 5784 004

www.mekani.fi
www.huikoo.fi
Facebook
Instagram

Soita: 0400 261 571

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut