Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Mikropasi


Mikropasi

Mikropasi on tietotekniikan erikoisliike, joka tarjoaa nopean, helpon ja luotettavan vaihtoehdon laadukkaiden atk- tuotteiden hankkimiseen jo vuodesta 1986. Myymälästämme, joka sijaitsee porin keskustassa, osoitteessa Yrjönkatu 5, saat henkilökohtaista palvelua kaikissa tietotekniikkaan liittyvissä asioissa.

Mikropasi on keskittynyt tietotekniikkatuotteiden kuluttaja ja pienyritysmyyntiin sekä tietokoneiden huolto ja tukipalveluihin.
Lisäksi verkkokaupasta löytyy osa tuotteista sekä suositut ja kysytyt Mikropasin omat tietokonepaketit peruskoneista tehokkaisiin pelikoneisiin. Liikkeestä löydät isomman valikoiman tuotteita, joko suoraan varastostamme tai lyhyellä toimitusajalla.

Suosituimmat tuotteemme ovat: tietokonepaketit (asiakkaan toivomusten mukaan tai valmiit merkkikoneet), kannettavat tietokoneet, tietokoneen osat, oheis- ja lisälaitteet, atk -tarvikkeet, väripatruunat ja laser -kasetit, ohjelmat yms kaikki alaan liittyvät muut tuotteet.
Saat ostettua uuden koneen valmiiksi asennettuna ja päivitettynä sekä omat tiedot siirrettyinä vanhasta koneesta uuteen.

Suosittu ja edullinen tietokonehuoltomme tarjoaa tietokoneiden korjausta, puhdistusta, ohjelmien ja lisälaitteiden asennusta - niin vanhoille kuin uusillekin koneille. Puhdistamme koneesi viruksista, teemme Windowsin uudelleen asennuksia, kopioimme tietosi uudelle kiintolevylle yms. Yli 30 vuoden kokemus tietokoneiden parissa takaa sen että vanhempienkin laitteiden kanssa saat apua meiltä.

Tutustu lisää Facebookissa @mikropasishop.

Katso opiskelijaetumme täältä!

 

Yhteystiedot

Mikropasi
Yrjönkatu 5
28100 Pori
myynti@mikropasi.fi
02 632 6960
www.mikropasi.fi
Facebook

Soita: 02 632 6960

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut