Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

MotorMarket


MotorMarket 

MotorMarket on Porissa sijaitseva autoilun, kodin ja puutarhan tuotteisiin erikoistunut liike. Laajasta tuotevalikoimasta löydät niin varaosat, tarvikkeet ja työkalut autoon, välineet pihan hoitoon, remontointitarvikkeet kotiin ja paljon muuta. Asiantunteva henkilökunta auttaa sinua asiassa kuin asiassa, ja löydämme autoosi sopivat varaosat pelkän rekisterinumeron perusteella.

 

Autoilu

Valikoimastamme löydät erilaiset lisävarusteet, akkutarvikkeet, kemikaalit, välineet pesuun ja vahaukseen sekä tarvikkeet auton korjaukseen. Saat suuren osan tuotteistamme suoraan varastolta, ja toimitusmyyntikin on nopeaa ja helppoa. Olemme toimineet varaosamyyjänä jo vuodesta 1979. Tutustu tuotevalikoimaamme täällä.

Koti

Meiltä löydät erilaiset siivoustarvikkeet ja -välineet, toimistotarvikkeet liimoista nitojaan, kertakäyttöaterimia, kumilenkkejä ja välineet remontointiin. Hae työtuolit ja Sini-tuotteet kylpyhuoneeseen saman katon alta! Tutustu kodin tuotteisiin täällä.

Puutarha

Puutarha- ja pihaostastoltamme löydät laajan valikoiman erilaisia pesuaineita ja tarvikkeet hyönteistorjuntaan, puutarhakoneita klapikoneista halkomakoneisiin, haravat ja lumentyöntimet. Saat kaikki välttämättömät puutarhavälineet meiltä! 

Vapaa-aika

Vapaa-ajan osastoltamme löytyy runsaasti erilaisia veneilyyn, kalastukseen, pyöräilyyn ja retkeilyyn liittyvät välineet ja tarvikkeet. Meiltä saat kylmälaukut, alkometrit sekä koiraverkot autoon.

Nämä ja paljon muuta löydät myymälästämme, tervetuloa ostoksille!

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista!

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot

MotorMarket
Puinnintie 22
28360 Pori
Puh. 02 633 2266

Soita: 02 633 2266

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut