Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Muotitavaratalo Ratsula


Ainutlaatuinen muotitavaratalo keskellä Poria. Muotitavaratalo Ratsula on jo vuodesta 1924 asti toiminut vaatetusalan yksityisyritys. Ratsulassa on poikkeuksellisen laaja valikoima vaatteita, kenkiä, laukkuja ja muita asusteita naisille, miehille ja lapsille. Ratsulan pohjakerroksessa on Casa Ratsula, joka on kotiin, sisustamiseen ja vapaa-aikaan erikoistunut myymälä sekä lasten ja nuorten oma myymälä Mini Ratsula, koot 50-176 cm.

 

Palvelut

Pukeutumisneuvojat palvelevat jokaisessa kerroksessa, he auttavat löytämään sopivan asukokonaisuuden. Voit varata oman henkilökohtaisen ajan ilmaiseksi.

Toisessa kerroksessa sijaitseva ammattitaitoinen korjausompelimo viimeistelee tarvittaessa vaatteiden hyvän istuvuuden. Ompelimo korjaa myös muualta ostettuja vaatteita sekä vanhoja vaatteita.

Ratsulassa toimii lounaskahvila Cafe Ratsula, josta löytyy lounastarjoilun lisäksi kahvilan omaa pehmeäpaahtoista kahvia sekä itseleivottuja leivonnaisia ja pientä suolaista. Suosittu LauantaiBrunssi on herkullinen tapa viettää aikaa hyvässä seurassa.

Ratsulan pohjakerroksessa on hius- ja kauneushoitola Salon Pikkumusta.

 

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot

Muotitavaratalo Ratsula

Antinkatu 17

28100 Pori

Puh. (02) 6316 500

www.ratsula.fi

Soita: (02) 6316 500

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut