Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Naprax


Naprax

Naprax on naprapaatti Robin Molanderin luotsaama naprapaattihoitoja tarjoava yritys Porissa. Robin on koulutettu naprapaatti, joka suoritti tutkintonsa Tukholmassa, jonks lisäksi hän on kouluttautunut ART-kursseilla sekä opiskelilut urheilupsykologiaa. Naprapaatin osaamisen ydin on kokonaisvaltainen katsantakanta sekä tuki- ja liikuntaelimien kudosten ja rakenteiden tarkka tuntemus yhdistettynä naprapatialle ominaisella manuaalisella terapialla ja ortopedian ja perinteisen lääketieteen yhdistämisellä hoitomenetelmiin.

Naprapaatti tutkii, diagnosoi sekä hoitaa ja kuntouttaa kiputiloja ja toimintahäiriöitä tuki- ja liikuntaelimissä. Kipuja tutkittaessa turvaudutaan lääketieteeseen, fyysiseen ja toiminnalliseen tutkimiseen sekä keskusteluun, joiden perusteella tila arvioidaan ja sen pohjalta laaditaan sinulle yksilöllinen hoitosuunnitelma. Naprapaatti käyttää vaivojen hoitoon nivelten ja nikamien manipulaatiota sekä mobilisaatiotekniikoita, pehmytkudos- ja sidekudostekniikoita, lihasvenyttelyä sekä ART-menetelmää.

Hoidon keskeisenä osana on kivun poistaminen tai sen lievitys sekä liikkuvuuden palauttaminen. Hoidoilla vaikutetaan lihasten, luuston, hermojen ja verisuonien keskinäiseen toimintaan.

Tutustu lisää kotisivuillamme www.naprax.com!

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Naprax
Antinkatu 13 A 2
28100 Pori
0400 444 254
naprax@gmail.com

Soita: 0400 444 254

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut