Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Neste Kiikola


Neste Kiikola

Neste Kiikola on raumalainen täyden palvelun huoltoasema, joka palvelee autoon liittyvissä asioissa ja ongelmissa. Ammattitaitoinen ja iloinen henkilökunta on aina paikalla auttamassa autoosi liittyvissä ongelmissa. Autopalvelujen lisäksi voit nauttia herkullisen ScanBurger-ravintolan aterian tai maistella kahvion uunituoreita leivonnaisia sekä tuoretta kahvia!

 

Palvelut

Neste Kiikola on perinteinen palveleva huoltoasema. Kiikolassa voit tankata ja pestä autosi, ostaa virvokkeet matkalle ja nauttia hampurilaisaterian tai maistuvan sämpylän. Lisäksi sinua palvelee ammattitaitoinen joukko autokorjaajia, joiden taitavissa käsissä sujuvat niin perus öljynvaihdot kuin isommatkin huollot. Myös kylmäainepätevyydet löytyy. 

 

Pikahuolto toimii apunasi polttimoiden ja sulkien vaihdoissa, sekä muun muassa rengaspaineiden kanssa. Hoida myös määräaikaishuoltosi Kiikolan Nesteellä, autovalmistajan takuuta katkaisematta. Varaa aikasi huoltoon ja korjaamoon soittamalla numeroon 02 822 7268 tai jätä tarjouspyyntö tästä. Huolto on avoinna ma–pe 8–15.30

 

Lisäksi voit vuokrata pakettiauton tai venetrailerin omien tarpeidesi mukaan.

 

Tutustu Kiikolan Nesteeseen myös Facebookissa!

 

Katso opiskelijaetumme tästä.

 

Yhteystiedot

Neste Kiikola

Syväraumankatu 24

26100 Rauma

02 822 7268

info@nestekiikola.fi

Soita: 02 822 7268

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut