Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Offroad Safari


Offroad Safari

Offroad Safari Eurajoella on erinomainen kohde maastoautojen ystäville ja niistä kiinnostuneille. Offroad Safarilla ajellaan monipuolisessa maastossa maastoautoilla. Retken kruunaa grillimakkara ja nokipannukahvi. Offroad Safari sopii esimerkiksi yritysten tyhy-päiviin, kaveriporukoille tai polttareihin. Safareille tulee aina mukaan opas. Maastosta löytyy erilaisia reittivaihtoehtoja vaativille ja vähemmän vaativille kuljettajille. Mahdollisuus esim. räätälöityyn yösafariin.

Perussafarien kesto on noin 2 tuntia kahveineen ja makkaroineen laavulla. Ryhmäkoko voi olla 2-10 henkilöä. Autoon sopii kerrallaan 2 henkeä ja safarin hintaan sisältyy vakuutus. 

Voit myös valita Kratz-safarin, jolloin ajellaan Ryssänniitylle rakennetulla radalla. Tällöin autossa on yksi henkilö, joka ajaa sen aikaa kun toiset nauttivat tunnelmasta laavulla. Tässä safarissa ei ole henkilörajoitusta.

Eurajoen Offroad Safarilta löytyy turvallinen ja voimakas kalusto retkille. Autoja ovat muun muassa Nissan Patrol, Jeep Cherokee sekä Land Rover Discovery.

Seuraa Offroad Safaria myös Facebookissa!

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Offroad Safari
Verkkokarintie 571, 27100 Eurajoki
0400 860 286
tapani.kaija@offroadsafari.fi
www.offroadsafari.fi

Soita: 0400 860 286

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut