Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Ohjaamo Satakunta


Ohjaamo Satakunta

Ohjaamo tarjoaa helposti saatavat, monialaiset palvelut kaikille alle 30-vuotiaille yhdestä palvelupisteestä. Ohjaamosta saat tarvitsemaasi henkilökohtaista ohjausta, tietoa ja omaan tilanteeseesi sopivaa tukea. Asiasi voi koskea työ- tai opiskelupaikan etsintää, raha-asioita, asunnon vuokraamista tai ostamista, terveyttä tai muita arjen pulmia.

Kävele sisään, soita tai laita viesti. Riittää, että otat yhteyttä – selvitellään yhdessä, miten pääset eteenpäin elämässä. Puhelinnumero ja WhatsApp: 044 701 8000

Palvelut

Koulutus - Etkö tiedä, mitä elämällä tekisit tai mihin hakisit opiskelemaan? Eikö yhteyshaku onnistu tai jumittavatko opinnot? Tervetuloa Ohjaamon ilmaiseen ammatinvalintaan ja uraohjaukseen. Pohditaan yhdessä sinulle omien mielenkiintojesi mukaisia ammatteja ja koulutusvaihtoehtoja. Lisäksi saat apuja koulutushakuihin sekä preppausta pääsykokeisiin. Jos sinulla on jo taskussasi opiskelupaikka mutta opinnot junnaavat paikoillaan, saat Ohjaamolta tukea opintojen etenemiseen.

Raha-asiat - Stressaako taloudellinen tilanteesi sinua ja kamppailet taloutesi tasapainottelun kanssa? Ohjaamolta saat apua taloustilanteesi selvittämiseen ja suunnitteluun, jonka lisäksi saat apua erilaisten hakmusten laatimisessa.

Asuminen - Jännittääkö omilleen muuttaminen tai mietityttääkö vuokralla asuminen? Ohjaamolla sinua autetaan asunnon hankinnassa sekä erilaisten asumisvaihtoehtojen kartoittamisessa. Ohjaamolta myös neuvot ja vinkit yksin asumiseen ja itsenäistymiseen.

Työ - Oletko hakemassa töitä? Työnhaku on raskasta ja vaatii kärsivällisyyttä, ja se voi helposti turhauttaa. Ohjaamolta saat henkilökohtaista apua työpaikkojen hakuun, ansioluettelon laatimiseen, työhakemuksen kirjoittamiseen sekä preppausta haastetteluihin. Saat myös apuja TE-toimiston palveluihin sekä pääset tutustumaan rekrytointitapahtumiin, jotka toimivat tärkeänä kanavana verkostoitua oma alueen työnantajien kanssa.

Terveys ja hyvinvointi - Onko elämäntapojesi tasapaino hakusessa ja keskittyminen haastavaa? Ohjaamolta saat apuja perusterveytesi selvittämiseen sekä apua jaksamiseen työssä tai opinnoissa. Henkilökunta keskustelee mielellään kanssasi terveellisistä elintavoista sekä yleisesti elämänhallinnasta.

Ihmissuhteet - Tuottavatko ihmissuhteet haasteita tai koetko itsesi yksinäiseksi? Ohjaamon henkilökunnan kanssa voit keskustella niin omien ihmissuhteidesi ongelmista kuin seksuaaliasioistakin. Asioilla on tapana järjestyä, kun niistä puhuu ääneen tai pohtii muiden kanssa.

Vapaa-aika - Kaipaatko tekemistä vapaa-aikaasi? Kiinnostaisiko sinua esimerkiksi uusi harrastus tai vapaaehtoistyö? Ohjaamolta löydät erilaisia harrastusvaihtoehtoja sekä apua samanhenkisten ihmisten kanssa verkostoitumiseen.

Seuraa meitä Facebookissa @ohjaamosatakunta sekä Instagramissa @ohjaamo_satakunta.

Yhteystiedot

Pori
Yrjönkatu 17
28100 Pori
Puh./WhatsApp 044 701 8000
ohjaamosatakunta@pori.fi
www.ohjaamot.fi/web/ohjaamo-satakunta

Aukioloajat:

Ma 12.00-15.00
Ti-To 12.00-16.00
Pe 12.00-15.00

Rauma
Savilankatu 10B, Nuorisotakuutalo

Pomarkku
Vanhatie 14, Pomarkun kunnantalo

Soita: 044 701 8000

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut