Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Optikko Kangasniemi


Optikko Kangasniemi

Optikko Kangasniemi on Kankaanpäässä sijaitseva näkemisen asiantuntija kolmannessa polvessa. Modernit tutkimusmenetelmät ja -välineet takaavat onnistuneen palvelun ja luotettavat tutkimustulokset. Optikko Kangasniemellä sinua palvelee kaihi- ja lasekirurgiaan erikoistuneen Medilaserin asiantuntijaoptikko sekä lasten silmäongelmiin erikoistunut optikko. Optikko Kangasniemeltä löydät monipuoliset palvelut, trendikkäät kehykset ja iloisen asiakaspalvelun saman katon alta.

Palvelut

Voit tulla tutkituttamaan näkösi optikon näöntutkimukseen, jossa määritellään taittovirheet, silmien yhteystoiminta, mitataan silmänpaine sekä arvioidaan mahdolliset karsastukset. Saat optikolta näöntutkimuksen päätteeksi silmälasireseptin. Varsinainen silmälasimääräys määritetään kehys- ja linssivalinnan yhteydessä.

Optikot auttavat sinua piilolinssien sovituksessa ja käsittelyssä sekä oikeiden piilolinssien valinnassa. Saat myös neuvoja piilolinssien käyttöön ja huoltoon.

Jos kärsit silmien vuotamisesta valonarkuudesta, kirvelystä, polttelusta tai punoituksesta, voit kärsiä silmien kuivuudesta. Tule tutkituttamaan silmäsi Optikko Kangasniemelle, jotta voimme yhdessä selvittää syyn kuivasilmäisyyteesi ja neuvoa sen hoidossa.

Silmänpohjakuvauksessa voidaan löytää silmäsairauksia, jotka eivät ole oireilleet. Jos sinulla on diabetes, tulisi silmänpohjat tutkituttaa säännöllisesti. Jos optikolla ilmenee syitä epäillä silmän terveyteen liittyviä ongelmia, asiakas ohjataan silmälääkärille tarkempiin tutkimuksiin.

Optikko Kangasniemellä sinua palvelee silmätautien erikoislääkäri Juha Lappalainen kerran kuukaudessa. Hän on erikoistunut kaihi- ja taittovirhekirurgiaan. Varaa aikasi numerosta 02 572 1205 arkisin klo 9–17, ja lauantaisin klo 10–13.

Tervetuloa tutkituttamaan näkösi!

Seuraa Optikko Kangasniemeä Facebookissa @optikkokangasniemi.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Optikko Kangasniemi
Keskuskatu 40
38700 Kankaanpää
02 572 1205
info@optikkokangasniemi.fi
www.optikkokangasniemi.fi

Avoinna

ma–pe 9–17 I la 10–13
Palvelemme sopimuksen mukaan myös muina aikoina.

Soita: 02 572 1205

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut