Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Parturi-kampaamo Jakonen


Parturi-kampaamo Jakonen


Parturi-kampaamo Jakonen on Porin Karjarannassa sijaitseva kauneudenhoitoliike. Jakosen henkilökunta on täynnä ammattitaitoa, luovuutta ja tuote- sekä ihmistuntemusta. Työssä pyritään aina täydellisyyteen ja asiakkaan tyytyväisyyteen. Jakosen tiloissa saat monipuolista, laadukasta palvelua; parturi-kampaamopalveluiden lisäksi saman katon alta löytyy myös uudistunut kauneushoitola.

 

Palvelut
Halusitpa sitten leikata hiuksistasi huonot latvat pois tai värjätä kulmasi, Parturi-kampaamo Jakosen laajasta tarjonnasta löydät tarvitsemasi palvelun! Tarjolla olevia palveluita ovat perinteisten hiusten leikkauksen ja värjäyksen lisäksi esimerkiksi kihartamiskäsittely, intialainen päähieronta, hiuspidennysten laittaminen, sokerointi, ripsien ja kulmien käsittely sekä kynsien geelilakkaus. Tarvittaessa voit varata ajan meikin ehostukseen tai juhla- ja häämeikin luomiseen.

 

Tuotteet
Parturi-kampaamo Jakonen myy tiloissaan myös kauneudenhoitotuotteita. Asiantunteva henkilökunta auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivat, laadukkaat tuotteet! Tuotevalikoimassa on tuotteita suosituilta kauneudenhoitotuotteiden valmistajilta, muun muassa KC Professional, Kardashian Beauty, jane iredale ja Moroccanoil.

 

Parturi-kampaamo Jakosen omilta sivuilta löydät gallerian, työntekijöiden esittelyt ja hinnaston!

 

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot
Karjarannantie 29, 28100 Pori
p. 02 6325 200
Facebook

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut