Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Perhekiropraktikko Harri Mäki-Pesola


Perhekiropraktikko Harri Mäki-Pesolan vastaanotto sijaitsee Porin keskustassa, aivan kauppatorin laidalla.
Kiropraktiikka sopii kaikenikäisille. Se auttaa sinua ylläpitämään terveyttäsi sekä pystyy parantamaan monenlaisia terveydellisiä ongelmia, kuten esimerkiksi selkä- ja niskakipuja, ja auttaa mm. stressiin.

Mitä on kiropraktiikka?

Kiropraktiikka on saanut alkunsa vuonna 1895 ja on maailman nopeimmin kasvava luonnollinen terveydenhuollon ala. Kiropraktikoksi opiskellaan yliopistossa ja koulutus vastaa esikliiniseltä osaltaan lääkärinkoulutusta.

Hoitomuodon pyrkimys on poistaa kehon häiriöitä kiropraktisia toimenpiteitä käyttäen ja sitä kautta auttaa kehoa parantamaan itse itsensä. Kiropraktiikka keskittyy pääasiassa selkärangan ja hermoston väliseen suhteeseen. Tapaturman tai toistuvan rasituksen seurauksena aiheutuva selkärangan nikamien siirtyminen pois normaalista asennostaan aiheuttaa monenlaisia vaivoja.

Ennaltaehkäisyssä ja terveyden ylläpitämisessä hoito on erityisen tehokasta. Vaikka kiropraktikko keskittyy erityisesti selän hoitoon, on se erinomainen vaihtoehto mm. stressin hoitoon, vammojen ennaltaehkäisyyn, ryhdin korjaukseen ja jos tarvitsee opastusta ruokavalioon liittyvissä kysymyksissä.


Katso opiskelijaetumme tältä sivulta>

Yhteystiedot ja aukioloajat
Porin kiropraktikkokeskus
Pohjoiskauppatori 1 B 9
28100 Pori
puh. 02 633 9600

info@terveempielama.fi 
Facebook

Aukioloajat

Soita: 02 633 9600

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut