Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Pison Art


PiSon Art

on Porin kauppatorin vieressä sijaitseva monipuolinen taidekehystämö. Yrityksessämme yhdistyvät nuorekkuus ja ammattitaito vanhoja arvoja kunnioittaen. Monipuolisuus on yrityksemme yksi vahvuuksista, sillä osaamiseemme kuuluvat kaikki mahdolliset kehystystyöt ja sloganimme onkin: ”Kehystämme melkein mitä vain.”

Yli 20 vuoden kokemuksella meiltä sujuvat niin juliste-, maalaus-, grafiikka-, valokuva- ja akvarellitöiden kehystys, kuin vaativat käsitöiden kehystykset sekä persoonalliset esinekehystykset. Nyt voit kehystää sinun tärkeän esineesi, jolla on oma tarinansa.

Palvelut

Teemme perinteisen kehystämisen lisäksi erikoistöitä. Näitä ovat vitriini- eli esinekehystykset. Näin ollen erikoisosaaminen on tärkeää, työ vaatii kärsivällisyyttä ja kekseliäisyyttä. Vain mielikuvitus on rajana.

Lisäksi valikoimastamme löytyy myös persoonallisia valmiskehyksiä valokuville ja vähän isommillekin töille. Mallistossa on vaihtuvia eriä, sekä metallisia, että puisia valmiskehyksiä.

Tarjoamme myös muita tuotteita kuten: galleriakiskoja, taulutelineitä, valokuvakehyksiä, tauluja, sisustustauluja sekä peilejä.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot ja aukioloajat

PiSon Art Oy
Eteläkauppatori 2
28100 Pori
puh. (02) 648 0040
myynti@pisonart.fi

Aukioloajat

Soita: (02) 648 0040

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut