Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Piukat Paikat


Piukat Paikat

Piukat Paikat on Porin keskustassa sijaitseva kuntosali naisille. Kuntosalin lisäksi palveluihin kuuluvat muun muassa pace-kiertoharjoittelu, pilates, zumba ja useat muut jumpat. Tarjontaan kuuluuluvat myös solarium, personal trainer -palvelut sekä erilaiset laihdutus- ja kehonmuokkausryhmät. Piukat Paikat -salilta saat myös helposti hankittua lisäravinteet ja Six Deuce sekä Better bodies-treenivaatteet käyttöösi!

Palvelut

Yksi tämän hetken tehokkaimmista liikuntamuodoista, Pace, löytyy Piukat paikat -salin valikoimasta! Siinä harjoitetaan vastakkaisia lihasryhmiä, se lisää lihasvoimaa, kohottaa aerobista kuntoa ja polttaa ylimääräistä rasvaa. Yksi harjoitus voi kuluttaa jopa 450-900 kaloria! Pace sopii kaikenikäisille, -kokoisille ja -kuntoisille liikkujille.

Tutustu tarkemmin Pace-tunteihin osoitteessa www.piukatpaikat.fi/pace.

Piukat Paikat -salilta löytyy myös jokaiselle sopiva jumppatunti, oli tavoitteesi mikä hyvänsä, kuntoon katsomatta!
Tutustu tarkemmin jumppavalikoimaan osoitteessa www.piukatpaikat.fi/jumpat.

Salilla on myös mahdollisuus saada yksilöllisesti räätälöityjä Personal Trainer -palveluja. Saat esimerkiksi yksilöllisen treeniohjelman ja valmennuspaketin, sekä ravinto-ohjausta. Personal trainereilla on usean vuoden kokemus kuntosaliharjoittelusta ja vankka alan osaaminen.
Saatavilla on myös erilaisia verkkovalmennuspaketteja asiakkaan tarpeen mukaan.

Tutustu personal trainer -palveluihin: www.piukatpaikat.fi/personal-trainer ja verkkovalmennuksiin: www.piukatpaikatverkkovalmennus.fi.

Seuraa Piukat Paikat -kuntosalia Facebookissa @piukatpaikat.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Piukat paikat
Itsenäisyydenkatu 42
28130 Pori
puh. 026 332 560
info@piukatpaikat.fi
Facebook
Instagram

Aukioloajat

Soita: 026 332 560

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut