Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Plus Katsastus Rauma


Plus Katsastus Rauma

Plus Katsastus Rauma ja Kortela ovat Rauman ainoat kotimaiset katsastuskonttorit. Laadukasta kotimaista palvelua tarjoavista toimipisteistä toinen sijaitsee Kairakadulla autoliikkeiden ja korjaamoiden välittömässä läheisyydessä ja toinen Kortelassa kätevästi 8-tien varrella.

Tuotuasi autosi meille katsastukseen, voit odotellessasi nauttia kupposen kahvia ja tutustua esimerkiksi hyvin varustellun lehtihyllymme aarteisiin. Me Plus Katsastuksella katsastamme autosi parhailla laitteilla ja johtoajatuksemme onkin autojen liikenneturvallisuuden varmistaminen, sekä luonnikkaan ja sujuvan asiakaspalvelun tarjoaminen. Plus Katsastus on täysin suomalainen ja yrittäjävetoinen katsastusasema, jolle on myönnetty Avainlippu-tunnus.

 

Palvelut

Plus Katsastus suorittaa sekä raskaan-, että kevyenkaluston määräaikaiskatsastukset, päästömitttaukset ja jälkitarkastukset. Kairakadun toimipisteessämme suoritetaan myös rekisteröinti- ja muutoskatsastuksia. Kummallakin toimipisteellä voit myös hoitaa autojen ja veneiden rekisteröinti ja vakuutusasiat. Meiltä voit myös vuokrata otsonaattorin epämiellyttävien hajujen poistoon esimerkiksi matkailuautoista ja -vaunuista.

 

Tutustu Plus Katsastukseen tästä.

 

Varaa aikasi Plus Katsastukseen tästä.

 

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot

Plus Katsastus Rauma

Kairakatu 8

26100 Rauma

044 423 2200

 

Plus Katsastus Kortela

Poraajankatu 4

26820 Rauma

044 423 2220

 

 

Aukioloajat

Plus Katsastus Rauma Ma-Pe 9.00-17.30

La 9.00-14.00

Plus Katsastus Kortela Ma-Pe 8.00-16.00

 

Soita: 044 423 2200

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut