Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Pointer


Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry

Porin Ylioppilasyhdistus Pointer ry on Porin yliopistokeskuksen opiskelijoiden opiskelijayhdistys. Yhdistyksen jäseniä ovat kaikki yliopistokeskuksen opiskelijat, jotka ovat maksaneet ylioppilaskuntamaksunsa ja täyttäneet Pointerin jäsenlomakkeen.
Yhdistys on perustettu vuonna 1988, jolloin korkeakouluopetus vakiintui Porissa.

Yhdistyksen tarkoituksena on sääntöjen mukaan yhdistää Porin yliopistokeskuksen tutkinto-opiskelijoita, toimia heidän edunvalvojanaan Porin kaupungissa ja Porin yliopistokeskuksessa sekä edistää heidän yhteiskunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä pyrkimyksiään sekä yleisiä ja yhteisiä opintososiaalisia asioita, koulutus- ja opintoasioita sekä vapaa-ajan toimintaa.

Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry on aktiivinen toimija sekä Porin yliopistokeskuksessa, Porin kaupungissa että satakuntaisessa opiskelijatoiminnassa. Pointer ry toimintaan kuuluvat mm:

  • tiedotus (Porin yliopistokeskuksen opiskelijat, satakunnan opiskelijajärjestöt, Porin Opiskelijatalo Saikku ja muut sidosryhmät)

  • opiskelijapalvelut Porissa (opiskelijakorttien ja lukuvuositarrojen sekä lukuvuosikalenterien luovutus, liikuntapalvelut, tutortoiminta, kopiointipalvelut ym.)
  • edunvalvonta (kannanotot, tutkimukset ja toimiminen erilaisissa työryhmissä)
  • yhteistyö (Porin kaupunki, Porin yliopistokeskus, YTHS, alueen opiskelijajärjestöt, yritykset ja yhteisöt sekä emoyliopistojen ylioppilaskunnat)
  • tapahtumat (esim. Kastajaiset ja Akateeminen Wappu)

 

Katso opiskelijaetumme täältä>

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut