Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Pori Sinfonietta


Pori Sinfonietta on Porin kaupunginorkesteri. Orkesteri toimii monipuolisesti kotikaupungissaan ja tekee vierailukonsertteja ympäröivään maakuntaan sekä eri puolille Suomea.


Sinfoniettan ohjelmistoon kuuluvat niin sinfonia-, kamari- kirkkokonsertit, tilauskonsertit kuin laitos- viihde- ja lastenkonsertitkin.


Porin kaupunginorkesteri syntyi 25. huhtikuuta 1938, kun kaupungissa tuolloin toimineiden Porin amatööriorkesterin eli Porin työväenorkesterin ja Porin orkesteriyhdistyksen Porin Orkesterin soittajistot yhdistettiin. Vuonna 1993 orkesterin nimeksi tuli Pori Sinfonietta.

 


Pro Pori Sinfonietta


Pro Pori Sinfonietta ry. on yhdistys, jonka tehtävänä on luoda ja ylläpitää yhteyksiä Pori Sinfoniettan ja konserttiyleisön välillä. Konserttimatkat ja erilaiset tempaukset Sinfoniettan hyväksi ovat myös keskeinen osa yhdistyksen toimintaa.

 


Toiminta ja Konsertit


Orkesteri toimii monipuolisesti kotikaupungissaan ja tekee vierailukonsertteja ympäröivään maakuntaan sekä eri puolille Suomea.


Pori Sinfoniettan pääsääntöinen konserttipaikka on vuonna 1999 valmistunut Promenadikeskus kaupungin ydinkeskustassa. Rakennuksessa sijaitsevaa, 688-paikkaista Promenadisalia, pidetään kokoistensa konserttisalien joukossa akustiikaltaan Suomen parhaana.


Katso orkesterin koko konserttiohjelmisto tästä.

 


Oheistuotteet ja kausikortit


Pori Sinfonietta tarjoaa konserttien lisäksi myös oheistuotteiden myyntiä. Tuotteisiin kuuluu muun muassa levymyyntiä. Koko oheistuotevalikoiman pääset näkemään täältä.


Pori Sinfonietan kausikortilla säästät rahaa ja saat vakipaikan Promenadisalin konsertteihin. Kausikortti on mahdollista valita kolmesta eri vaihtoehdosta. Hinnaston ja kaikki kausikortti edut löydät täältä.

Katso opiskelijaetumme täältä!

Yhteystiedot ja toimiston aukioloajat

Pori Sinfonietta
Yrjönkatu 15 A 5. kerros. (Teljäntori)
28100 Pori
Puh. 044 701 1096
Facebook
Instagram
Toimiston aukioloajat

Soita: 044 701 1096

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut