Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Porin Ässät


Porin Ässät

Porin Ässät on Satakunnan punamusta jääkiekkoseura, jonka kotihalli sijaitsee Porissa Isomäki Areenalla. Porin Ässät pelaa Suomen korkeimmalla sarjatasolla Liigassa, ja on vienyt pojan kotiin vuosina 1971, 1978 ja 2013.

Ässät on perustettu vuonna 1967 ja kotihallin kapasiteetti on 6 350 katsojaa.

Palvelut
Ässät tarjoaa jääkiekon ystäville viihdettä kaukalossa ja sen ulkopuolella. Otteluohjelma, tulokset ja lipunmyynti löytyy täältä>

Isomäki Areenalla sijaitseva Ravintola Patasydän palvelee asiakkaitaan maittavan lounaan muodossa, viikon jokaisena arkipäivänä. Lounaslistaan voit tutustua tästä.

Areenalta löytyy aitioita, sauna-aitioita, VIP-lounge sekä tilausravintola, jotka ovat vuokrattavissa. Tutustu lisää yrityspaketteihin.

Tuotteet

Ässien fanishopista löydät tuotteet jokaiselle. Fanishopista pystyt kätevästi tilaamaan tuotteita itselle tai lahjaksi. Tuotteisiin kuuluu muun muassa jalkineita, takkeja, kodintekstiilejä ja game-used mailoja. Lisäksi fanishopista voit tilata ravintolapöydän tai aition Ässien kotipeliin, ostaa kausikortteja tai lippuja Isomäki Areenan konsertteihin. Siirry fanishoppiin>

Seuraa Ässiä myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä @porinassat.

Porin Ässät, #YHDESSÄ.

Opiskelijaetuihimme pääset tästä>

Yhteystiedot ja toimiston aukioloajat

HC Ässät Pori Oy
Jäähallinpolku
28500 Pori
Toimiston aukioloajat sekä yhteyshenkilöt
Facebook
Instagram
Twitter

Soita: 050 466 3693

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut