Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Porin Eläinlääkäripalvelu


Lemmikkieläimen hyvinvointi heijastuu välittömästi myös omistajansa hyvinvointiin. Joka päivä teemme valintoja parantaaksemme eläimiemme arvokasta elämää. Monenkarvaisista lemmikeistä huolehtii valoisalla vastaanotollamme motivoitunut joukko alan ammattilaisia. Näin olemme toimineet jo vuodesta 2007.


Porin Eläinlääkäripalvelu on Porin Askokylässä sijaitseva pieneläinten terveyden- ja sairaanhoitoon suuntautunut eläinlääkäriasema. Eläinlääkäreinä toimivat Ella Kankaanpää, Pauliina Marttila ja Tessa Stenroos. Tiimin tärkeänä osana työskentelee neljä pieneläin- /klinikkahoitajaa, joista Minna Sairanen toimii vastaavana pieneläinhoitajana. Tavoitteenamme on eläinten kokonaisvaltainen hoito ja ystävällinen asiakaspalvelu.


Porin Eläinlääkäripalvelussa on hyvät valmiudet mm. pehmytkudoskirurgisiin toimenpiteisiin, ultraääni-, röntgen- ja hammasröntgentutkimuksiin, hammaskiven poistoihin ja kirurgisiin hampaiden poistoihin sekä silmänpaine- että verenpainetutkimuksiin. Käytössämme ovat monipuoliset laboratoriolaitteet ja myyntihyllyistä löytyvät laadukkaat erikoisruokavaliot, ravintolisät ja hoitotuotteet.


Porin Eläinlääkäripalvelu Oy on kotimainen ja itsenäinen yritys. Olemme Suomen Eläinlääkäriliiton ja Suomen Yrittäjien jäsenyritys.

Katso tästä opiskelijaetumme!


Ajanvaraukset: puh (02) 632 5511,
ma-to klo 8-18, pe 9-16


Käyntiosoite: Herralahdenraitti 5, 28360 Pori
Sähköposti: info@porinelainlaakaripalvelu.fi
http://www.porinelainlaakaipalvelu.fi
Porin Eläinlääkäripalvelu


Aukioloajat →

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut