Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Porin KuntoPro


Porin Vanhakoivistolla Kuntokeskuksen yhteydessä sijaitseva Porin KuntoPro tarjoaa ryhmäliikuntapalveluita kaiken kuntoisille aikuisille. Ensimmäinen käynti on aina veloitukseton tutustumiskäynti.

Treenien tehokkuuden lisäksi tärkeintä on, että sinulla on hauskaa ja viihdyt tunneilla! Jokainen on tervetullut sellaisena kuin on.


Palvelut

Porin KuntoPron tuntitarjonnasta löydät varmasti sinulle sopivan ryhmäliikuntamuodon. Valikoimasta löytyy niin haastavampia tunteja kuten Spinning ja LesMills BodyPump kuin rauhallisempiakin kuten Foam-roller- ja kiertoharjoittelutunteja. Tunnit kehittävät muun muassa lihaskuntoa, kestävyyttä, aerobista kuntoa ja liikkuvuutta.

Ammattitaitoiset ohjaajat opastavat oikeissa suoritustekniikoissa ja jokaisella tunnilla pärjää ensikertalainenkin. Ohjaajien kannustamana pystyt halutessasi antamaan kaikkesi ja pääsemään huippusuorituksiin.

KuntoPro järjestää erilaisia teematunteja ympäri vuoden kuten Spinning-maraton ja joulu-, vappu- ja halloween-tunteja. Porin KuntoPro tarjoaa myös työporukoille, joukkueille tai tyky-päiville erilaisia tunteja.


Ajanvaraus

Täältä näet tuntivalikoiman ja voit varata ajan tunneille. Sinun ei tarvitse olla jäsen tehdäksesi tunnukset sivulle


Katso opiskelijaetumme täältä >


Yhteystiedot

Sampsantie 6-8
28360 Pori
puh. 040 7473095 pauliina.vehkaoja@gmail.com
avoinna24
Facebook

Soita: 040 747 3095

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut