Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Porin Kuntotorni


Porin Kuntotorni Oy on Porissa urheilutoimintaa järjestävä kuntoilukeskus. Kuntotornista löytyy laadukas ilmastoitu kuntosali, mikä on asiakkaille käytössä klo 5–22 vuoden jokaisena päivänä.


Kuntosali tarjoaa myös ryhmäliikuntaa laidasta laitaan esim. Somatic Pilates, Less Mils, zumba, spinning, crosscore ym.
Ensimmäinen tutustumiskerta salille ilmainen.

Kuntotornissa saat lihaksesi helläksi ja sykkeesi nousemaan henkilökohtaisilla voimaharjoituksilla tai ryhmätunneilla. Kuntotornin tarjontaan kuuluu myös solarium ja suihkurusketus. Kuntotornin asiallinen ja kokenut henkilökunta vetää pirteitä ryhmätunteja ja antaa mielellään neuvoja ja apua kaikille Kuntotornin asiakkaille.


Henkilökohtainen harjoittelu
Porin Kuntotornin kuntosalin tarjonta on laaja. Kuntosalilta löytyy erilaisia laitteita sekä lihasten lämmittelyyn, että erilaisten lihasten treenaamiseen. Kuntosalilla on myös monipuolinen rankempaan harjoitteluun soveltuva irtopaino-osasto kahvakuulineen, levytankoineen ja käsipainoineen. Halutessasi avuksesi treenaamaan tulee koulutettu personal trainer.


Ryhmätunnit
Valikoimasta löydät myös kehon eri osiin keskittyvät jumpat. Haluatpa sitten kiinteyttää kehoasi, kehittää lihaskuntoasi päästä varpaisiin tai suorittaa palauttavan harjoittelun, löydät varmasti juuri sinulle sopivan jumpan valikoimasta. Näet jumppien aikataulut nettisivuilta, joista voit myös varata paikan jumppaan.


Porin Kuntotornin tarjoamat pilatestunnit vahvistavat syviä vatsalihaksia ja keskivartaloa, parantavat ryhtiä ja pitävät selkäsi terveenä. Säännöllisellä harjoittelulla voit parantaa elinvoimaasi ja vartalosi toimintaa huomattavasti. Ei ole väliä oletko jo harjaantunut pilates-harrastaja vai vasta-alkaja, koska Kuntotornissa voit valita kolmesta eri tasosta juuri sinulle sopivan.


Kuntotornin palveluiden käyttämiseen ei tarvita sitovaa jäsenyyttä! Voit ostaa omiin tarpeisiisi sopivan kortin, joka sisältää kuntosaliharjoittelun, ryhmätunneilla käymisen tai yhdistelmän molempia.Katso hinnastomme täältä.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot
Porin Kuntotorni Oy
Kalevanpuisto 54, 28120 Pori
Puh. 020 7871370
kuntotorni@kuntotorni.fi

Soita: 020 787 1370

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut