Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Porin Pelipiste


Porin Pelipiste on Porin keskustassa sijaitseva pieni ja kotoisa pelikauppa. Liike sijaitsee Danske bankin ja Lemminkäisen toimiston välissä Yrjönkadulla. Avaa ovi, kävele portaat ylös ja saavut paikkaan, josta löydät korkeat valkoiset hyllyt täynnä pelejä!


Porin Pelipisteen asiantunteva henkilökunta auttaa ja ohjeistaa kaikissa peleihin liittyvissä asioissa. Pelipiste ostaa, myy ja vaihtaa videopelejä ja pelikonsoleita hyvitystä vastaan. Liikkeen kautta voit myös tilata haluamasi tuotteen, varata pelin ennakkoon ja ostaa lahjakortteja pelejä rakastavalle ystävällesi!


Tuotteet
Valikoima kulkee laidasta laitaan. Valikoimasta löydät kaiken Playstation 1 klassikoista Xbox Onen uusimpiin huippu-uutuuksiin. Valikoimassa olevat käytetyt pelit ovat edullisempia kuin uutena ostetut tuotteet ja joskus liikkeen hyllyille päätyy vastajulkaistujakin pelejä edullisempaan hintaan.


Valikoima ei tietenkään rajoitu vain peleihin, vaan siihen sisältyvät myös figuurit, kirjat, muut oheistuotteet ja käytetyt konsolit.


Katso opiskelijaetumme tältä sivulta


Yhteystiedot:
Porin Pelipiste
Yrjönkatu 10, 28100 Pori
Puh: 02 633 9409

Soita: 02 633 9409

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut