Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Porin Ravit


Porin Ravit

Porin ravirata on monipuolinen tapahtumakeskus Porin keskustan tuntumassa, Uudellakoivistolla. Raviradalla järjestetään raveja noin 25 kertaa vuodessa, ja etäpelejä voi pelata päivittäin raviradan pelikahvilassa. Porin raviradan katsomoon mahtoo totohalliin noin 2 000 henkeä ja ravintolatiloihin noin 600 henkeä. Porin raviradalla järjestetään ravien lisäksi myös satoja muita tapahtumia ravien ja Kuninkuusravien lisäksi.

Porin ravirata on valittu Vuoden Raviradaksi vuosina 2011 ja 2012. Vuonna 1950 valmistunut ravirata tarjoaa erinomaiset puitteet konkareille sekä aloittelijoille tulla pelaamaan ja jännittämään lähtöjä. Raviurheilu on yleisömääriä tarkasteltuna Suomen toiseksi suosituin urheilumuoto heti jääkiekon jälkeen, ja pelaaminen on helppo aloittaa myös tietämättä mitään hevosista. Voit pelata pikapelejä, joissa kone arpoo sinulle hevoset joiden menestystä saat jännittää.

Porin Ravit tarjoaa myös mainiot puitteet erilaisten tapahtumien tai vaikka tyky-päivien järjestämiseen. Raviradalta löytyy jättiscreen, jolla on helppo näyttää erilaisia julkaisuja suurellekin yleisölle. Ruoat on helppo tilata omiin tarpeisiin sopivina raviradan omalta keittiöhenkilökunnalta ja omasta keittiöstä. Ravirata sopii erinomaisesti suurempienkin ulkoilmatapahtumien järjestämiseen ja ravintolatilaankin mahtuu jopa 400 henkeä. 

Porin raviradan suurista tiloista kertoo se, että radalla ja ravintolassa on järjestetty muun muassa Yyteri Beach Futis vuonna 2011, kansainvälisiä koiranäyttelyitä, Satakunnan sairaanhoitopiirin yli 400 hengen TYKY-tapahtuma, Insomnia verkkopelitapahtuma, erilaisia koulutuksia ja näyttelyjä sekä palokuntien SM-kilpailut vuonna 2015.

Tervetuloa monipuolipuoliseen tapahtumakeskukseen Porin raviradalle! Seuraa ilmoittelua myös Facebookissa @porinravit.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Porin Ravit
Ravintie 1
28130 Pori
040 753 4615
www.porinravit.fi
porinravit@porinravit.fi
Facebook

Soita: 040 753 4615

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut