Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Porin Tennishalli


Porin Tennishalli

Porin Tennishalli tarjoaa tennis- ja sulkapallovuoroja, kuntosalipalveluita ja hierontaa Porissa. Treenaamisen yhteydessä voi jopa pistäytyä nauttimaan virvokkeita ja hiukopalaa Porin Tennishallin kahvilassa. Urheilukeskuksessa on myös välinekauppa, josta saat varmasti ammattitaitoista ja asiantuntevaa palvelua ja löydät juuri sinun treenirytmiisi soveltuvat varusteet.

Tennis ja sulkapallo

Porin Tennishallissa on kolme tenniskenttää, joita kuka tahansa voi varata joko irto- tai vakiovuoroin. Varaamalla vakiovuoron säästyt jatkuvalta kentän varaamisen vaivalta ja lisäksi säästät silkkaa rahaa pitemmän päälle. Lue lisää tenniskentistä ja varaamisesta osoitteessa www.porintennishalli.fi/tennis.

Sulkapallokenttiä on viisi. Myös sulkapallokenttiä voi varata irto- tai vakiovuoroin. Lue lisää sulkapallokentistä ja niiden varaamisesta osoitteessa www.porintennishalli.fi/sulkapallo.

 

28500 Isomäki

28500 Isomäki on Porin Tennishallin kuntosali, jossa voit osallistua venyttelyyn ja aamutreeneihin. Voit myös ostaa kulkukortin kuntosalille ja kuntoilla silloin, kun sinusta siltä tuntuu! Kuntosalilla on vapaapainoalue, josta löytyy sopivia painoja jokaiselle. Kuntosalin käyttö ei vaadi ollenkaan sitoutumista! Seuraa kuntosalia myös Facebookissa @28500isomaki pysyäksesi kärryillä ajankohtaisista uutisista.

 

Kuvia kuntosalista:

 

 

Katso opiskelijaetumme täältä>

 

Yhteystiedot

Metsämiehenkatu 6, 28500 Pori
Puh. 044 561 7022
info@porintennishalli.fi
www.porintennishalli.fi

Soita: 044-561 7022

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut